Ειδησεογραφικό site

Κανέλλη: Ο Τσίπρας εφάρμοσε το «κάνω comeback στον έρωτά σου» – Eρωτεύτηκε τον Τραμπ

39

Με τους στίχους του τραγουδιού της Άντζελας Δημητρίου «κάνω comeback στον έρωτά σου» σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη το κλίμα που επικράτησε στις επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Τον ερωτεύτηκε τον Τραμπ, τον είπε δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο, έφτασε στο σημείο να πει ότι σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή στις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ.
Όπως είπε ενόψει και της πορείας του Πολυτεχνείου «φονιάδες των λαών Αμερικανοί με αστερόεσσα δεν έχει ξαναγίνει».

Πέρα από τους αστεϊσμούς η κυρία Κανέλλη σημείωσε ότι η πιο σωστή αντιμετώπιση της επίσκεψης είναι «η πολιτική αυστηρότητα που το αντιμετωπίζει ο Ριζοσπάστης γράφοντας για στριπτίζ, ξεφτίλα».

«Το ταξίδι είναι άθλιο για την ελληνική πραγματικότητα γιατί είναι ξεδιάντροπο να λες στα μούτρα στου ελληνικού λαού οτι θα έρθουν αυτοι που τον δανείζουν γιατί η Ελλάδα είναι σημαία ευκαιρίας αυτό είπε ο Τραμπ» συμπλήρωσε η κυρία Κανέλλη.

«Ο Τραμπ μίλησε σαν businessman. Με την Ελλάδα τον συνδέει ότι έχασε κεφάλαια, η Ελλάδα είναι πτωχευμένη, υπάρχει σταθερότητα αλλά κούνια που τον κούναγε, δεν θα αντέξει για πολύ ο κόσμος» κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.