Ειδησεογραφικό site

Καμίνης: Θα στηριχθεί o Γερουλάνος οπωσδήποτε από το ΚΙΝ.ΑΛ. για τον Δήμο της Αθήνας

221

Στην ενδεχόμενη υποψηφιότητα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Γερουλάνου για τον Δήμο της Αθήνας, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Ο Γιώργος Καμίνης, όπως είπε, θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες τα χαρτιά του για το τι εκείνος θα κάνει, σχετικά με τα επόμενα πολιτικά του βήματα.
«Τις επόμενες ημέρες και πριν το τέλος του μήνα, θα ανακοινώσω στη δημοτική μου ομάδα, στην παράταξή μου, τι θα κάνω και στην συνέχεια θα το ανακοινώσω και δημόσια», ανέφερε.
Για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Γερουλάνου για το Δήμο της Αθήνας, ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε: «και ο κύριος Γερουλάνος και ο κύριος Μπακογιάννης έχουν δώσει σοβαρά δείγματα γραφής. Αν κατέβει ο κύριος Γερουλάνος θα υποστηριχθεί οπωσδήποτε από το Κίνημα Αλλαγής και πιστεύω ότι ο ίδιος θα διαμορφώσει ένα ευρύτατο ψηφοδέλτιο, από πολλούς πολιτικούς ορίζοντες, ανεξάρτητους και ικανούς ανθρώπους».

Αναφερόμενος στην εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας ο Γιώργος Καμίνης, ανέφερε: «Η Αθήνα είναι μία ασφαλής πόλη με βάση όλα τα στατιστικά δεδομένα. Η Αθήνα είναι μία μεγαλούπολη που έχει διάφορες μορφές εγκληματικότητας. Στην Αθήνα κυριαρχεί η παραβατικότητα ελαφράς μορφής, αλλά δεν είναι σε δυσμενέστερη θέση από άλλες σύγχρονες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ή πρωτεύουσες του δυτικού κόσμου».

«Όταν οι μορφές εγκληματικότητας δεν διαφέρουν από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, κάνουμε ζημιά στην πόλη μας», πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε ο Γιώργος Καμίνης, «χρειαζόμαστε περισσότερη αστυνόμευση, ο πρώτος που το λέει και το διεκδικεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είμαι εγώ. Όταν αλλάζουν οι υπουργοί, ο πυρήνας, η ουσία των πραγμάτων να παραμείνει. Πρέπει να έχουμε μία διοίκηση που θα εξασφαλίζει τη συνέχεια στην αντιεγκληματική περιοχή. Όταν αναζητούμε τις ευθύνες πολιτικής ηγεσίας και φτάνουμε μέχρι το ακραίο μέτρο της παραίτησης, είναι όταν έχουμε ξεπεράσει κάθε επιτρεπτό όριο ανοχής», τονίζοντας ότι «στο Πεδίον του Άρεως, σπάσαμε ένα απόστημα και το οποίο έχει διαχυθεί παντού»

Τα σχόλια είναι κλειστά.