Ειδησεογραφικό site

Καλαμάτα: Συγκλονίζει το μήνυμα του συζύγου της 46χρονης μητέρας, θύμα της τραγωδίας

134

«Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς εσένα δίπλα μου» αναφέρει στο μήνυμά του στο Facebook – H 46χρονη είχε πάει να βοηθήσει  επικουρικά στην ταβέρνα για την γιορτή της Υπαπαντής -Αύριο  η κηδεία της

Πόνος και θλίψη είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στην Καλαμάτα που θρηνεί τρεις γυναίκες από την έκρηξη που σημειώθηκε το Σάββατο σε ταβέρνα της πόλης.

Ο απαρηγόρητος σύζυγος της 46χρονης πολύτεκνης μητέρας, Αδαμαντίας Κωνσταντινέα, την αποχαιρετά με ένα λιτό και γεμάτο αγάπη  μήνυμα  στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ενώ πήγε ο ίδιος στην ταβέρνα και άφησε ένα σημείωμα.

«Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς εσένα δίπλα μου, τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που αφήνεις πίσω σου, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγάπη και την στοργή με την οποία μεγάλωσες τα παιδιά μας, τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να σταματήσω να σε αγαπώ μέχρι να τερματίσει και το δικό μου ταξίδι. Ένα ταξίδι που ονειρευόμασταν να το φτάσουμε μαζί ως το τέρμα του αλλά… Καλό παράδεισο καρδιά μου και καλή αντάμωση» αναφέρει.

nasos_bougiklis

Αξίζει να σημειωθεί πως η 46χρονη πολύτεκνη μητέρα το Σάββατο πήγε επικουρικά να βοηθήσει στην ταβέρνα καθώς λόγο και της μεγάλης γιορτής της Υπαπαντής το κατάστημα είχε πολύ κόσμο.

Κανείς δεν περίμενε ότι εκείνη την ημέρα τρεις αθώες γυναίκες θα έβρισκαν φρικτό θάνατο από την μπουκάλα υγραερίου.

simeioma

Ο σύζυγος της Αδαμαντίας  βρήκε την δύναμη και πήγε στην ταβέρνα αφήνοντας το αποχαιρετιστήριο σημείωμα του στον άνθρωπο που έζησε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια χαρίζοντάς του τις ομορφότερες στιγμές της ζωή του.

«Έφυγες καρδιά μου και δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε αγαπώ, καλή αντάμωση Ντία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νάσος.

Όλοι όσοι γνώριζαν την Αδαμαντία μιλούν για μια γυναίκα υπόδειγμα που κοιτούσε το καλό της οικογένεια της βοηθώντας πάντα τον διπλανό της.

Η κηδεία της 46χρονης μητέρας θα γίνει αύριο το μεσημέρι από τον τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στην παραλία της Καλαμάτας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.