Ειδησεογραφικό site

Και αμετροεπής και ανίκανος

102

Στην πιο μεγάλη μαύρη τρύπα του Υπουργείου Ανάπτυξης, εξελίσσεται ο Γενικός Γραμματέας του Σταμπουλίδης.
Δεν υπάρχει επαγγελματικός κλάδος της αγοράς και εκπρόσωπος της, που να μην πνέει τα μένεα για το εν λόγω κυβερνητικό στέλεχος.
Όχι μόνο για την εμφανή ανικανότητα του να διαχειρισθεί και να υλοποιήσει τις κυβερνητικές αποφάσεις, αλλά και για την πρωτοφανή έπαρση και αμετροέπεια που επιδεικνύει απέναντι σε μεροκαματιάρηδες επαγγελματίες της αγοράς που έχουν χτυπηθεί αλύπητα από την πανδημία.
Θεωρούμε πως ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο αρμόδιος υφυπουργός Παπαθανάσης, οφείλουν να ζητήσουν και να δουν το βίντεο της πρωινής εκπομπής του Mega της περασμένης εβδομάδας που φιλοξένησε πολύ σοβαρές καταγγελίες του πρόεδρου των Ανθοπωλών.
Καταγγελίες που αφορούν τόσο για την ανικανότητα του γενικού γραμματέα του ΥΠΑΝ, όσο και για την παντελή αδιαφορία του για έναν κλάδο από τον οποίο ζουν και βιοπορίζονται χιλιάδες οικογένειες.
Όπως μαθαίνουμε τα καμώματα του Σταμπουλίδη, τα έχουν πληροφορηθεί και στο Μαξίμου και θεωρείτε βέβαιο πως πολύ σύντομα ο Σταμπουλίδης θα αποτελεί οριστικά παρελθόν από το Ανάπτυξης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.