Ειδησεογραφικό site

Ιβάνκα Τραμπ: Άφησε πίσω σύζυγο και πατέρα για να βγει με τον Τριντό

33

Κι ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο από τους δικαστές όσον αφορά τα αντιμεταναστευτικά του διατάγματα, η Ιβάνκα Τραμπ τον αφήνει στα κρύα του λουτρού για να πάει να βρει τον… Τζάστιν Τριντό.

Μπορεί, λοιπόν, ο σύζυγός της  Ιβάνκα να περνά ώρες με τον Ντόναλντ Τραμπ και να προετοιμάζουν την ομιλία του στο Νάσβιλ, αλλά η ξανθιά καλλονή είπε να κάνει ένα διάλειμμα, παίρνοντας το αεροπλάνο από την Ουάσινγκτον για την Νέα Υόρκη με σκοπό να δει το βράδυ της Τετάρτης μία παράσταση με special guest τον Τζάστιν Τριντό στο θέατρο του Μπρόντουγουεϊ.

Με τα φλας να παίρνουν φωτιά μόλις η Ιβάνκα μπήκε στην αίθουσα, η ίδια φαινόταν πολύ χαρούμενη, φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα με μπλε λεπτομέρειες και έχοντας μαζεμένα τα μαλλιά της πίσω.

Το έργο στο οποίο εμφανίστηκε και μίλησε ο γοητευτικός πολιτικός είχε να κάνει με τους κατοίκους μίας μικρής καναδικής πόλης, η οποία φρόντισε τους επιβάτες της πτήσης της «11ης Σεπτεμβρίου».

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες 38 αεροπλάνων στεγάστηκαν και έφαγαν σε αυτή την πόλη μετά την επίθεση και γι αυτό το λόγο ο Τριντο στο λόγο του μίλησε για την φιλία που διέπει τον Καναδά με τις ΗΠΑ, καθώς και για την αληθινή φιλία ανάμεσα στους ανθρώπους γενικότερα.

Η Ιβάνκα είχε γνωρίσει τον Τζάστιν Τριντό τον περασμένο μήνα στον Λευκό Οίκο, όταν εκείνος είχε έρθει να ακούσει ένα μίνι συνέδριο με γυναίκες επιχειρηματίες, με τον διεθνή Τύπο να μην μπορεί, παρά να σχολιάσει τις ματιές που έριχνε η κόρη του Τραμπ στον Καναδό Πρωθυπουργό.

Βέβαια η Ιβάνκα δεν ήταν η μόνη που τον «θαύμασε», καθώς από το πλευρό του Τριντόδεν θα μπορούσε να μην λείπει και η γυναίκα του Σόφι Γκρεγκουάρ.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.