Ειδησεογραφικό site

Ισραήλ: Σοβαρός τραυματισμός στρατιώτη από πέτρα στη Δυτική Όχθη

1.287

Η πέτρα εκτοξεύθηκε εναντίον του στη διάρκεια επιχείρησης του ισραηλινού στρατού – Διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Το σοβαρό τραυματισμό ενός Ισραηλινού στρατιώτη προκάλεσε η εκτόξευση μιας βαριάς πέτρας εναντίον του, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην κατεχόμενη από τον ισραηλινό στρατό Δυτική Όχθη, σύμφωνα με παλαιστινιακές και ισραηλινές πηγές.

«Ένας στρατιώτης διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο τμήμα τραυματολογίας μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο», ανέφερε σε μια ανακοίνωση το νοσοκομείο Hadassah στην Ιερουσαλήμ, ενώ δεν υπήρξε κάποια άμεση αντίδραση από εκπρόσωπο του στρατού.

Παλαιστινιακές πηγές αναφέρουν ότι ο στρατιώτης τραυματίστηκε από βαριά πέτρα, που εκτοξεύθηκε εναντίον του κατά τη διάρκεια επιχείρησης τη νύκτα της Τετάρτης προς Πέμπτη. Αντικείμενο της επιχείρησης ήταν η σύλληψη Παλαιστινίων στον προσφυγικό καταυλισμό αλ-Αμάρι στην περιοχή της Ραμάλα.

Οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποιούν τακτικά νυκτερινές επιδρομές σε περιοχές της Δυτικής Όχθης για να συλλάβουν Παλαιστίνιους ακτιβιστές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.