Ειδησεογραφικό site

Ισχυρό άρωμα γυναίκας στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ

123

Η αντίστροφη μέτρηση πλέον για τις βουλευτικές εκλογές έχει ξεκινήσει και το Κίνημα Αλλαγής έχει ρίξει όλα του τα όπλα στην προεκλογική μάχη.
Στην εκλογική μάχη έχει μπει και το «βαρύ πυροβολικό» του κόμματος, που δεν είναι άλλο από τα πρόσωπα που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια.
Ψηφοδέλτια με μεγάλη ανανέωση, με συμμετοχή πολλών προσώπων, αλλά και με πολλά καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες στελέχη, άξιους ανθρώπους από τους χώρους της επιστήμης, των επιχειρήσεων, των κοινωνικών κινημάτων.
Έντονο είναι στα ψηφοδέλτια και το «άρωμα» γυναίκας, σε αντίθεση με τις πιο παλιές εκλογικές αναμετρήσεις. Σε αυτό συνέβαλε και η νέα νομοθεσία, η οποία αυξάνει τη συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια από το 30% στο 40%.
Το «Κ» σας παρουσιάζει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από τις γυναίκες του ΚΙΝΑΛ που έχουν ριχτεί στη μάχη του σταυρού, σε διάφορες περιφέρειες της χώρας. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως στη συντριπτική πλειονότητά τους δεν έχουν διεκδικήσει άλλοτε βουλευτική έδρα, ενώ είναι καταξιωμένες γυναίκες, είτε στον επαγγελματικό τομέα που δραστηριοποιούνται, είτε στον κοινωνικό.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου και δείτε όλα τα ονόματα

Τα σχόλια είναι κλειστά.