Ειδησεογραφικό site

Υπόθεση Σαουδική Αραβία: Κατέθεσε στην Εισαγγελία ο ταξίαρχος που είχε το «θερμό» επεισόδιο με τον Καμμένο

39

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, έχει ανοίξει το φάκελο της υπόθεσης και έρευνα τις κρίσιμες λεπτομέρειες
Στην Εισαγγελία για την καταπολέμηση της διαφθοράς κατέθεσε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Μισαήλ Παπαδάκης, ταξίαρχος και πρώην επικεφαλής γραφείου της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικης Άμυνας, για την προβληματική υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

 

Η κλήση του στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων σημαίνει ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας, Ελένη Τουλουπάκη, έχει ανοίξει το φάκελο της υπόθεσης και έρευνα τις κρίσιμες λεπτομέρειες. Εάν διαπιστωθούν πράξεις, παραλείψεις και ευθύνες πολιτικών -και συγκεκριμένα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας- τότε η δικογραφία θα διαβιβαστεί στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαδάκης είναι ο ταξίαρχος, του οποίου την σύλληψη διέταξε ο κ. Καμμένος, επειδή συνάντησε επίσημη αντιπροσωπεία του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τα πρακτικά εκείνης της συνάντησης που έγινε στο Πεντάγωνο, οι Σαουδάραβες δήλωσαν πλήρη άγνοια για την δράση του ενδιάμεσου Βασιλείου Παπαδόπουλου και ζήτησαν να υπάρξουν διαπραγματεύσεις «government to government» («κυβέρνηση με κυβέρνηση»).

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.