Ειδησεογραφικό site

Ημέρα Ενημέρωσης για νέους

42

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι από ελληνικές Μ.Κ.Ο., καθώς και νέοι από εννέα Ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Βουλγαρία και Βέλγιο) θα συμμετάσχουν με σκοπό να συζητήσουν και να ενημερωθούν για τα οφέλη του εθελοντισμού για τους νέους, το European Solidarity Corps και τον ρόλο των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών. Επιπλέον, η εκδήλωση στοχεύει να αναπτύξει συνεργασίες και να δημιουργήσει κοινούς στόχους μεταξύ Ελληνικών και άλλων Ευρωπαϊκών Μ.Κ.Ο.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται να συμμετάσχουν ΜΚΟ που ασχολούνται ενεργά με τους νέους, νέοι, φοιτητές και θεσμικοί φορείς αλλά και κάθε πρόσωπο με ενεργό ενδιαφέρον στα θέματα της νεολαίας. 

Μέσω της συμμετοχής σας θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το έργο U4EU, να ενημερωθείτε για τα οφέλη του εθελοντισμού, καθώς επίσης και για υπάρχουσες δράσεις, να παρουσιάσετε τη δουλειά σας και να δικτυωθείτε με άλλους οργανισμούς της Ε.Ε. που εμπλέκονται σε θέματα νεολαίας.

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να παρουσιάσουν τις οργανώσεις τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση, καλείστε να συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/b5wu2pNx8uKxSR888 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο U4EU, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου: https://www.u4euproject.eu/ 

Μπορείτε να μας βρείτε επίσης και στα social media:

Facebook: @U4EUproj
Instagram: @u4euproject 

 

Αναφορικά με την ANCE: Η ANCE (Δίκτυο Εμπειρογνωμόνων Αθήνας) είναι μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα την Αθήνα. Ιδρύθηκε το 1996 από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από το χώρο της διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας και της τεχνικής βοήθειας και σήμερα έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και εθελοντών για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.