Ειδησεογραφικό site

Imany: Οι Έλληνες έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου

74

Το τραγούδι «You’ll never know», πριν μερικά χρόνια είχε γίνει τεράστια επιτυχία στη χώρα μας και όλοι έψαχναν να βρουν σε ποια τραγουδίστρια άνηκε η βραχνή, αισθαντική φωνή που τότε είχε συντροφεύσει πολλές πληγωμένες καρδιές. Η υπέροχη φωνή άνηκε σε μια Γαλλίδα τραγουδίστρια με το όνομα Imany και από τότε μέχρι σήμερα η σχέση της με το Ελληνικό κοινό είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Η Imany, το όνομα της σημαίνει «πίστη» στα σουαχίλι, είναι ένα από τα παιδιά μίας 10μελούς οικογένειας, γεννήθηκε το 1979 και κατάγεται από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής. Μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού και το πραγματικό της όνομα είναι Νάντια Mladjao.

Η Imany, ήταν μοντέλο που αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη και να κυνηγήσει ένα άλλο όνειρο, πιο ρομαντικό,πιο εσωστρεφές, αλλά το ίδιο δύσκολο. Επέστρεψε στο Παρίσι, και αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τη μουσική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της επί σκηνής. Γρήγορα οι περισσότεροι πρόσεχαν τη φωνή της παρά την ομορφιά της και η Imany χρόνο με το χρόνο εδραίωνε τη θέση της στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει, η ζωή της είναι ένα μόνιμο ταξίδι, μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Παρισιού, πιστεύοντας πάντα στη φράση «Χωρίς πίστη δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα». Η Imany,βρίσκεται στη χώρα μας για μια συναυλία σε club της παραλιακής, ενώ θα εμφανιστεί και το τηλεοπτικό X- Factor.Πρόσφατα, μίλησε στο Πρώτο Θέμα και εξομολογήθηκε τι της αρέσει περισσότερο στη χώρα μας.

«Λατρεύω το φαγητό. Τα ψάρια και τα θαλασσινά. Όποτε έρχομαι στην Αθήνα με πηγαίνουν σε υπέροχα εστιατόρια. Μου αρέσει το Ηρώδειο και το ελληνικό κοινό, το οποίο είναι θερμό και φιλικό. Ξέρεις ότι το ελληνικό κοινό υπήρξε το πρώτο που με υποδέχτηκε εκτός εκείνου στη Γαλλία θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.