Ειδησεογραφικό site

Ηλικιωμένος παιδόφιλος κυκλοφορούσε ελεύθερος και εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο

98

Εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο στοιχείων και οδηγήθηκε στη φυλακή

Ένας τυχαίος έλεγχος στοιχείων έδειξε τον δρόμο για την φυλακή σε έναν ηλικιωμένο παιδόφιλο, ο οποίος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος παρ’ όλο που είχε καταδικαστεί για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Ο 64χρονος Έλληνας φυγόποινος υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, με απόφαση του οποίου εγκλείστηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 49χρονου Έλληνα που συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Κατά τον έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και δυο μηνών με αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και Κοζάνης για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση και για μη καταβολή οφειλών στο Δημόσιο αντίστοιχα. Έτσι, μετήχθη σε φυλακή με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

*** Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε και ένας 46χρονος Έλληνας που συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για απλή σωματική βλάβη με ποινή φυλάκισης τριών ετών.

*** Στο Αιτωλικό, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 40χρονος Έλληνας, όταν από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών για ψευδή ανωμοτί κατάθεση με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Στο Μεσολόγγι, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 24χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.