Ειδησεογραφικό site

Ηλίας Βαλάσης: Στο δικό μας Survivor ήταν ο πλήρης υποσιτισμός – Δεν πάνε δίκαια φέτος

69

Για τις δυσκολίες του πρώτου Survivor και τις διαφορές του με το φετινό μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα ο Ηλίας Βαλάσης, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πρώτης εκδοχής του παιχνιδιού πριν από 14 χρόνια.

«Αυτά που δεν έδειχναν οι κάμερες θα ήταν αυτό που έπρεπε να δείχνουν αλλά η παραγωγή φοβόταν τις εικόνες αυτές τότε. Αυτό που συνέβαινε ήταν ο πλήρης υποσιτισμός. Σε 55 ημέρες έχασα 32 κιλά» αποκάλυψε ο Ηλίας Βαλάσης.

«Εγώ με ένα μικρό αγκιστράκι προσπαθούσα να βγάλω ψαράκια και τώρα σε αυτούς τους έδωσαν ψαροντούφεκο από τη δεύτερη ημέρα. Αν το είχα θα γυρνούσα πιο χοντρός» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι οι φετινοί παίχτες έκαναν το λάθος να πάνε φουλ φίτνες. «Αν με είχαν πάρει τηλέφωνο θα τους είχα πει «φάτε να πάρετε 20 κιλά και μετά να πάτε»» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο το φετινό παιχνίδι «δεν το πάνε σωστά και δίκαια. Είναι ένα καλό και δυνατό παιχνίδι αλλά δεν είναι Surivor αλλά έχει μια λογική γιατί θα μείνουν μήνες εκεί».

Εμφανίστηκε ακόμα κατηγορηματικός ότι «δεν υπάρχει περίπτωση στο Survivor να υπάρχουν σεξουαλικές επαφές γιατί το κορμί για να δουλέψει θέλει ενέργεια. Άμα δεν φας δεν σηκώνεται ούτε με γερανό».

Μιλώντας για την πιο δύσκολη στιγμή αποκάλυψε ότι «η στιγμή που τρελάθηκα ήταν όταν δεν είχαμε κάποια στιγμή να φάμε οπότε αναγκάστηκα να φάω γλάρο, πουλάκια και ποντίκια. Τα ποντίκια τα έκανα σαγανάκι αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς». Πρόσθεσε, δε, ότι «είχε και ένα φίδι το μενού που το έφαγαν οι αντίπαλοι» ενώ επανέλαβε ότι «όλοι αυτοί που μπήκαν με κοιλιακούς θα υποφέρουν γιατί έτρωγαν 20 γεύματα. Θα τρελαθούν τώρα που δεν έχουν φαγητό».

Για τον Σάκη Τανιμανίδη τον χαρακτήρισε εκπληκτικό για αυτό που έκανε στο World Party αλλά τώρα θέλει προπόνηση για το Survivor. «Νομίζω ότι δεν τον καθοδηγούν σωστά» πρόσθεσε.

Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε και για την εμπειρία του στην Ελλάδα όπου έχει σώσει 16 ανθρώπους «αλλά μου έκαναν μήνυση για τσαντάκι που έχασα μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο από το οποίο έσωσα έναν άνθρωπο. Αντίθετα στην Αμερική ως ναυαγοσώστης έσωσα έναν άνθρωπο και έγινα τοπικός ήρωας».

Θυμήθηκε, τέλος, μια προσωπική του ιστορία με έναν Τούρκο αν και για τους γείτονες δεν έχει και την καλύτερη άποψη: «Όταν ήμουν στη μονάδα στην Κω ένας ανάπηρος είχε μια γυναίκα πανέμορφη και πέφτουν κάτι του χώρου να αρπάξουν τη γυναίκα αλλά κάνω φασαρία. Φεύγω με τη μηχανή μου και μου ανοίγει το κεφάλι. Ο πρώτος που σταμάταει, Έλληνας, λέει πάει αυτός είναι νεκρός, το ίδιο και ο δεύτερος, σταματάει ένα τρίτο αμάξι και φεύγουν για να μην μπλέξουν. Στο τέταρτο αμάξι ο οδηγός με βάζει στο καινούργιο του αμάξι και με πάει στο νοσοκομείο. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένας Τούρκος που μου έσωσε τη ζωή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.