Ειδησεογραφικό site

Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα: «Μας έκλεψε η Ασφάλεια!»

3.196

Τη δική του εξήγηση για τη διάρρηξη και τη μετέπειτα καταγγελία στην αστυνομία, δίνει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι όντως έγινε διάρρηξη στο σπίτι του, πριν μερικούς μήνες και όντως έκανε τη σχετική καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα.

Εξηγεί, όμως, ότι το έκανε φοβούμενος προβοκάτσια, καθώς υπονοεί ότι η διάρρηξη έγινε από την… Ασφάλεια (;) για να πάρει μεταξύ άλλων και προσωπικά του αντικείμενα μηδενικής αξίας που όμως έχουν επάνω τους τα δαχτυλικά αποτυπώματά του και DNA.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα, έχει ως εξής:

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων αλλά και σε δεκάδες άλλα ειδησεογραφικά blogs κυκλοφόρησε η «είδηση» πως έγινε «διάρρηξη σε σπίτι ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα και αυτός πήρε την Αστυνομία» Επειδή αυτή η «είδηση» αφορά εμένα , θα διευκρινίσω κάποια πράγματα. Όντως πριν μερικούς μήνες κάποιοι μπούκαραν στο σπίτι μου. Σε αυτήν την «διάρρηξη» παρατήρησα κάποια πράγματα που δεν συνάδουν με μία απλή διάρρηξη από κλεφτρόνια.
1) Η πόρτα δεν είχε κανένα σημάδι παραβίασης, και κλειδιά του σπιτιού μου δεν έχει κανένας άλλος. Βέβαια, έχουν κατασχεθεί δεκάδες φορές για ώρες ή και για μέρες από την Ασφάλεια.
2)Πήραν ένα χρηματικό ποσό αλλά κάποια άλλα χρήματα που ήταν σε εμφανέστατο σημείο δεν τα έκλεψαν.
3) Πήραν προσωπικές μου σημειώσεις αλλά και εσωτερικά κείμενα της ομάδας που περιγράφουν την εσωτερική λειτουργία της.
4) Πήραν προσωπικά μου αντικείμενα μηδενικής αξίας (που όμως είχαν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα και dna).
Ερώτηση (?) Τα κλεφτρόνια γιατί να πάρουν προσωπικά αντικείμενα που δεν είχαν αξία? Γιατί πήραν κείμενα της ομάδας και σημειώσεις? Τα υπόλοιπα λεφτά γιατί τα άφησαν? Τόσο επαγγελματίες ήταν που δεν άφησαν κανένα σημάδι παραβίασης?
Αυτή η «διάρρηξη» προφανώς μου φάνηκε πολύ περίεργη και φυσικά ήξερα ότι πλέον κάτι άγνωστοι έχουν στην κατοχή τους προσωπικά μου αντικείμενα με αποτυπώματα και γενετικό μου υλικό, και με τον κίνδυνο να μπορούν να τα «φυτέψουν» οπουδήποτε. Ως ελάχιστη αυτοπροστασία δήλωσα την κλοπή σε ένα Α.Τ έτσι ώστε να έχω ένα πειστήριο σε περίπτωση προβοκάτσιας και όχι φυσικά για να με προστατεύσει η αστυνομία ή να βρει τους «κλέφτες».
Και τώρα θα παρακαλέσω οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι να βγάλουν τον σκασμό!
Υ.Γ : Αν ποτέ δούμε δημοσιευμένα τα κείμενα της ομάδας που πήραν απ’το σπίτι μου, θα μάθουμε και ποιοι είναι οι κλέφτες!

Τα σχόλια είναι κλειστά.