Ειδησεογραφικό site

Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα: Αν πάθω κανένα τροχαίο… ο λογαριασμός σε Γεροβασίλη – Παπακώστα

3.058

«Ας προσέξουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τι εντολές δίνουν. Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο λάθος», προειδοποιεί ο Γιώργος Καλαϊτζίδης

Να προσέξουν τις εντολές που δίνουν, καλεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, με νέα ανάρτησή του στο Facebook.

«Ας προσέξουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τι εντολές δίνουν. Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο λάθος, όπως και η πιθανότητα ( δικού μου) σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, αφού πλέον διεξάγονται… αερομαχίες στους δρόμους με αυτούς που με παρακολουθούν ασφυκτικά. Ο λογαριασμός σε αυτήν την περίπτωση θα σταλεί στη Γεροβασίλη και στην Παπακώστα. Ας ηρεμήσουμε ΟΛΟΙ», τονίζει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O Γιώργος Καλαϊτζίδης αναφέρει ότι, «σήμερα απέναντι ακριβώς από το σπίτι μου, κάθονταν για ώρες κάποιοι ιδιαιτέρως γεροδεμένοι τύποι κοιτώντας μάλιστα και την.. μπαλκονόπορτα μου. Μην γνωρίζοντας τι ρόλο βαράνε ακριβώς, αποφάσισα να βγω με τη συνοδεία 30 συντρόφων οι οποίοι ήρθαν από την Πλατεία η οποία απέχει τρία λεπτά από το σπίτι μου. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι κάποια κλιμάκωση από την μεριά της αστυνομίας, με ακροβολισμένα άτομα γύρω από σπίτια, με φούλ φέις μες την νύχτα».

kaliatzidis

Τα σχόλια είναι κλειστά.