Ειδησεογραφικό site

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο Πολάκης και οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη – «Πρέπει να τους σπρώχνουμε»

2.994

«Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω», ακούγεται να λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν αρκέστηκε μόνο στην πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές ο Παύλος Πολάκης, αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα περιγράφοντας αναλυτικά και τη διαδικασία παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

Ηχητικό απόσπασμα – ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το parapolitika.gr, αποκαλύπτει τη συνέχεια της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Όπως αποκαλύπτει το απόσπασμα από τη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής ο Παύλος Πολάκης ακούγεται να περιγράφει συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», περιγράφοντας αναλυτικά τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

«Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συμπληρώνοντας με μία παραίνεση προς όσους ήταν παρόντες. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα» αναφέρει και συνεχίζει «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα παραδέχεται ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά τονίζει ότι «έτσι είναι».

Κλείνοντας, μάλιστα την επεξήγηση της αρχικής του φράσης για τις φυλακίσεις, καταλήγει στο τελικό συμπέρασμα: «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

Τα σχόλια είναι κλειστά.