Ειδησεογραφικό site

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μου αρέσει σαν ηθοποιός

36

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε σε συνέντευξη στο Πρωινό μας και στην Σοφία Ραφτοπούλου για τα τηλεοπτικά δρώμενα και για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Αν ήθελε η Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει, έπρεπε να κάνει μια άλλη επιστροφή. Η Ρούλα έκανε κακό στο “Σπίτι με το Mega” γιατί σε κάθε εκπομπή μεταμορφωνόταν ανάλογα με τον καλεσμένο», είπε αρχικά ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης είπε στη συνέχεια: «Για να μιλάμε για επιστροφή της Ελίνας Παπίλα, θα έπρεπε πριν να έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα και να είχε αποσυρθεί. Έκανε ένα πρωινό στο Star που πήγε άπατο. Η εκπομπή της τώρα είναι χάλια και παλιά.

Κάποιος πρέπει να σκέφτηκε και να είπε “αυτό το πρότζεκτ είναι πολύ κακό, ας πάρουμε την Ελίνα Παπίλα να γελάσουμε”».

Για την Ελένη Μενεγάκη, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης ανέφερε: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν έπρεπε να επιστρέψει τόσο γρήγορα μετά τη μεγάλη αποχώρησή της. Έπρεπε να κάνει μια γκράντε επιστροφή, ενώ τώρα έγινε η Μενεγάκη του 1999. Η εκπομπή λέγεται “Ελένη”, δεν λέγεται ούτε “Δημήτρης”, ούτε “Σάββας”».

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης είπε για τη Δέσποινα Βανδή: «Αγαπώ πολύ τη Δέσποινα Βανδή, είναι φίλη μου. Αν αγαπάς έναν άνθρωπο που είναι δημόσιο πρόσωπο, πρέπει πρώτα απ’ όλα να τον προστατεύεις εσύ ο ίδιος. Αν πιστεύεις ότι μπορεί να παρεκτραπείς κάθεσαι σπίτι σου. Τα δημόσια πρόσωπα έχουν δικαιώματα στη ζωή, αλλά και υποχρεώσεις στη δημοσιότητά τους. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μου αρέσει σαν ηθοποιός».

Κλείνοντας, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης ανέφερε: «Δεν θέλω να δω τον Αρναούτογλου. Η Βίκυ Καγιά είναι όμορφη, έξυπνη και σπουδαία επαγγελματίας»

Τα σχόλια είναι κλειστά.