Ειδησεογραφικό site

Ή τώρα ή ποτέ για το Κίνημα Αλλαγής

73

«Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, μόνο δίπλα στον Λαό και στα προβλήματα του». Αυτό είναι το μήνυμα που οφείλει να εκπέμψει ξεκάθαρα το Κίνημα Αλλαγής με σαφή και αδιαπραγμάτευτο τρόπο ενόψει της επόμενης μέρας της πανδημίας.
Η χώρα αλλά και οι πολίτες της, πιο ώριμοι από ποτέ, όπως αποδείχθηκε τις μέρες της καραντίνας, αλλά και πιο υπεύθυνοι σε σχέση με τις ακραίες αντιδράσεις της περιόδου των Μνημονίων, απαιτούν πλέον αντιπολίτευση ουσίας και σοβαρότητας.
Το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να αφήσει μόνον του, τον «πεθαμένο» πολιτικά Τσίπρα, στον μονόδρομο της σκανδαλολογίας που επέλεξε ως φαίνεται να πορευθεί.
Να γνωρίζουν καλά στο Κίνημα Αλλαγής πως η ισχυρή πλειοψηφία των σκεπτόμενων πολιτών, δεν επιθυμεί να κυλήσει η χώρα μετά από δέκα χρόνια κρίσης και Μνημονίων σε έναν πολιτικό «βούρκο», όπως το 2012, που οδήγησε τελικά στην κατάληψη για 4,5 χρόνια της εξουσίας από το «τέρας» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Με τα γνωστά φριχτά επακόλουθα για την χώρα και τον λαό.
Προφανώς και βασικός πολιτικός αντίπαλος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ είναι η Δεξιά.
Άρα βασική προτεραιότητα του ΚΙΝΑΛ και της Φώφης είναι να ξεμπροστιάζει, να τσακίζει πολιτικά, τους κυνικούς όσο και προκλητικούς Γεωργιάδηδες και Βρούτσηδες της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Αλλά δεν θα πρέπει να αφήνει σε χλωρό κλαρί και τον λαφυραγωγό Τσίπρα που επιχειρεί να εμφανισθεί ως ο «φυσικός… ηγέτης» της Δημοκρατικής Παράταξης. Το ΚΙΝΑΛ οφείλει να αναδεικνύει καθημερινά το μέγεθος της πολιτικής απάτης, της χυδαιότητας και του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και των πολιτικών μπάζων που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.
Στην Χαριλάου Τρικούπη, είμαστε απολύτως βέβαιοι πως αντιλαμβάνονται, ότι το 8% των πολιτών, που στις τελευταίες εκλογές επέλεξαν το Κίνημα Αλλαγής, νιώθουν πρώτιστα πολιτική αλλεργία για την Δεξιά και τον Μητσοτάκη. Αλλά απεχθάνονται – περισσότερο πιθανώς και από τον μέσο Νεοδημοκράτη ψηφοφόρο – τον Τσίπρα και την άθλια παρέα του.
Η μετά την πανδημία εποχή, αποτελεί την ΜΕΓΑΛΗ αλλά και την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία του Κινήματος Αλλαγής να επιστρέψει ως κεντρικός πολιτικός παίχτης: ΄Η τώρα, ή ποτέ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.