Ειδησεογραφικό site

Η συγγνώμη της μητέρας του 21χρονου για το έγκλημα στην Ρόδο – Ο πατέρας της φοιτήτριας δεν τη δέχτηκε

84

Συγγνώμη εκ μέρους του γιου της  ζήτησε στους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη.

«Ως μητέρα, πρώτα απ’ όλα, καταλαβαίνω τον πόνο και την οδύνη της μητέρας, αλλά και του πατέρα της άτυχης Ελένης. Εύχομαι κανένας να μην περάσει αυτή τη δοκιμασία. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει και θα κρίνει τον γιο μου», είπε η μητέρα του 21χρονου στην εφημερίδα Real News.

Από την πλευρά της η μητέρα του 21χρονου που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο για τον σοκαριστικό θάνατο της φοιτήτριας στην Ρόδο, ζητά να μάθει τι ακριβώς έγινε στο σπίτι της στους Πεύκους εκεί όπου η Ελένη Τοπαλούδη έπεσε στο πάτωμα αναίσθητη από χτύπημα ενός από των δυο κατηγορουμένων.

«Θέλω να μάθω ποιος από τους δύο έκανε τι. Το βάρος της ευθύνης του καθενός. Η ζωή μας έχει γίνει ένας εφιάλτης, όπως και της οικογένειας της άτυχης Ελένης. Έχουμε στιγματιστεί και δυστυχώς καθημερινά βιώνουμε περιστατικά άγνωστα σε εμάς. Δεν δικαιολογώ τον γιο μου για ό,τι έκανε. Θα πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με τις συνέπειες των πράξεών του», είπε.

Από την πλευρά του ο πατέρας της άτυχης Ελένης, κύριος Γιάννης Τοπαλούδης, δεν δέχτηκε τη συγγνώμη της μητέρας του Ροδίτη και ξεκαθάρισε ότι πλέον όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία για εκείνον και την οικογένειά του.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.