Ειδησεογραφικό site

Οι συμφωνίες των Κολλεγίων με τα συνεργαζόμενα βρετανικά πανεπιστήμια παραμένουν σε ισχύ

63

Δεν αλλάζει τίποτα για τους σπουδαστές των κολλεγίων που συνεργάζονται με βρετανικά πανεπιστήμια μετά το Brexit

Οι συμφωνίες των Κολλεγίων με τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια παραμένουν σε ισχύ ξεκαθαρίζει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κολλεγίων , απαντώντας σε ερωτήματα γονέων και σπουδαστών με αφορμή το Brexit.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος των ελληνικών κολλεγίων, για τα εκπαιδευτήρια που συνεργάζονται με βρετανικά κολέγια μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στην Βρετανία για το Brexit επισημαίνεται ότι:
«Οι συμφωνίες των Κολλεγίων με τα συνεργαζόμενα βρετανικά πανεπιστήμια παραμένουν σε ισχύ ως έχουν, χωρίς καμία μεταβολή ούτε ως προς το περιεχόμενο των σπουδών ούτε ως προς τα οφειλόμενα δίδακτρα, ανεξάρτητα από τυχόν αυξήσεις διδάκτρων που ενδέχεται να υπάρξουν για
τους Έλληνες φοιτητές που ήδη φοιτούν ή επιθυμούν να φοιτήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ίδιο ισχύει και για το πλαίσιο που αφορά την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων των αποφοίτων Κολλεγίων και της επαγγελματικής ισοδυναμίας των τίτλων που αποκτώνται μετά από
φοίτηση στα Κολλέγια. Κύριο μέλημα του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων εξακολουθεί να είναι η διασφάλιση υψηλού επιπέδου σπουδών, που καθιστά τους αποφοίτους μας ανταγωνιστικούς, και η προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων τους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.