Ειδησεογραφικό site

Η μητέρα της Δώρας ξεσπά : Της έριξε 14 μαχαιριές και οι αστυνομικοί τον κρατούσαν μη τον χτυπήσουμε

91

Ξέσπασε η μητέρα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη έξω από τα δικαστήρια, από όπου στις 5.30 το απόγευμα αποχώρησε ο 58χρονος καθ ομολογία  δολοφόνος της εφοριακού συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αφού προηγουμένους ανακριτής και εισαγγελέας τον είχαν προφυλακίσει.

Η αστυνομία είχε στήσει μια πρωτοφανή επιχείρηση για να τον φυγαδεύσει από τα δικαστήρια.

« Να παραιτηθούν όλοι. Με χτύπησαν οι αστυνομικοί στα πόδια, μου έφτασαν τα χέρια, είχα το μάρμαρο στα χέρια να του το ρίξω πάνω του και μου το πήραν μέσα απο τα χέρια. Με κλώτσησαν και με έσπρωξαν και ματώσανε. Αυτή είναι η ελληνική αστυνομία. Έπιασαν τον δολοφόνο για να ακούσουν τους επαίνους, έπρεπε να τον αφήσουν σε εμάς στα χέρια μας. Να έρθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα τώρα αλλιώς να παραιτηθούν όλοι. Ντροπή τους και αίσχος. Άφησαν τον Κουφοντίνα… μας παιδεύουν από τις 8 το πρωί και φυλάγανε ποιον; τον δολοφόνο του παιδιού μου. Τής έριξε 14 μαχαιριές και τον κρατούσαν να μη τον χτυπήσουμε. Θα βγάλει το αίμα της κόρης μου», ήταν τα λόγια της μητέρας της 32χρονης.
«Να παραιτηθούν όλοι. Μπ… κράτος. Με χτύπησαν οι αστυνομικοί, με χτύπησαν στα πόδια στα χέρια μου έγδαραν τα χέρια. Είχα το μάρμαρο για να του το ρίξω εκείνη την ώρα πάνω. Και μου το πήραν από τα χέρια», ανέφερε ακόμη.

«Τον κρατούσαν για να μη βγάλει αίμα. Θα βγάλει το αίμα της κόρης μου Λίγο λίγο θα βγάζει κάθε μέρα το αίμα της κόρης μου», πρόσθεσε η μητέρα, ενώ όταν της ανέφεραν ότι στην απολογία του ο δράστης ζήτησε συγγνώμη, η μητέρα φώναξε: «Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη»

Ακούστε το ξέσπασμα της μητέρας της Δώρας

Τα σχόλια είναι κλειστά.