Ειδησεογραφικό site

«Η Μάριον για πρόεδρος»: Η μικρή που μπούκαρε στο γραφείο του πατέρα της έγινε fashion icon

45

Η εισβολή της στο δωμάτιο, όπου ο καθηγητής πατέρας μιλούσε live στο BBC, την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο, με το στιγμιότυπο να γίνεται viral.

Η Μάριον Κέλι, είναι η μικρούλα που έκανε όλο τον κόσμο να χαμογελάσει, μπουκάροντας στο γραφείο την ώρα που ο μπαμπάς της Ρόμπερτ Κέλι ανέλυε ζήτημα σχετικό με την Νότια Κορέα.

Οι πάντες τρελάθηκαν με την μικρούλα, η οποία απέκτησε ακόμα περισσότερους οπαδούς μετά την εμφάνισή της σε συνέντευξη Τύπου, με πολλούς να λένε πως ένα νέο αστέρι γεννήθηκε.

Η Μάριον εμφανίστηκε με μπεζ καμπαρντίνα, χαρακτηριστικά ροζ γυαλιά και πολύ «αέρα», τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους χρήστες του Twitter.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν το λουκ της μικρής, με καμπαρντίνα και ιδιαίτερα γυαλιά. Μάλιστα, χρήστης του Twitter προέτρεψε να αντιγράψουμε την εμφάνισή της από την περιβόητη εισβολή, με κίτρινο πουλόβερ και διαφορετικό σκελετό γυαλιών.

«Αφεντικό όλων μας», έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Τι υπέροχη μικρούλα είναι αυτή και τι καμπαρντίνα, τα “σπάει”».

«Αν δεν γίνει πρόεδρος του κόσμου μέχρι να γίνω 80, θα απογοητευτώ πολύ», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που ήθελαν την Μάριον για… πρόεδρο.

Γεγονός πάντως είναι πως η μικρούλα είναι σταρ στα social media, τα οποία την αγάπησαν από την πρώτη στιγμή που την είδαν.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.