Ειδησεογραφικό site

Η μανία καταδίωξης του Ραγκούση και το “ΚΑΡΦΙ”

223

Έκπληκτος πληροφορήθηκα χθες αργά το βράδυ πως ο γνωστός πολιτικός γυρολόγος Ραγκούσης με αναρτήσεις του στα μέσα δικτύωσης, επιχείρησε να εμφανίσει την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη του “ΚΑΡΦΙΟΥ”, πως είναι ένα από τα πρόσωπα που ο Τσίπρας πιθανώς να προτείνει για την θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, ως “πολιτικό εκβιασμό” του από γνωστό επιχειρηματία.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος αρκετές φορές κατά το παρελθόν επιχείρησε να εμφανίσει εαυτόν “θύμα της διαπλοκής”, και δόμησε και πολιτική καριέρα πάνω σε αυτό, οφείλει από εδώ και στο εξής να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός σε ότι έχει να κάνει με την αναφορά του στο “ΚΑΡΦΙ”.

Η εφημερίδα “στο ΚΑΡΦΙ” από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2019, εκδίδεται από την ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ ΙΚΕ στην οποία μοναδικός μέτοχος είμαι εγώ.

Τον προειδοποιώ λοιπόν δημόσια πως την επόμενη φορά που θα επιχειρήσει να εμπλέξει το “ΚΑΡΦΙ”, στις οποιεσδήποτε πολιτικές φαντασιώσεις ή πιθανές μανίες καταδίωξης που τον διακατέχουν, θα κινηθώ νομικά.

Την αντίστοιχη προειδοποίηση απευθύνω και σε όποιο Μέσο Ενημέρωσης, έντυπο ή ηλεκτρονικό υιοθετήσει τα όσα αναφέρει ο Ραγκούσης.

Ηλίας Τζαφέρης
Εκδότης Εφημερίδας
“Στο Καρφί”

Τα σχόλια είναι κλειστά.