Ειδησεογραφικό site

Η επικοινωνιακή τακτική του ΠΑΣΟΚ -Τι αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη υπό Ανδρουλάκη-Σπυρόπουλο

80

Μια έκτακτη σύσκεψη οργανωτικού χαρακτήρα ενόψει των εκλογών του Ιουνίου έγινε χθες το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη.

Την σύσκεψη συγκάλεσε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος αλλά συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Παρόντες (άλλοι δια ζώσης και άλλοι μέσω zoom) ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος, η διευθύντρια του Γρ. Τύπου Στεφανία Μουρελάτου, οι πολύπειροι Νίκος Σαλαγιάννης, Πέτρος Ευθυμίου, Μανώλης Όθων, Χρήστος Πρωτόπαππας, ο επανεκλεγείς στη Ηλεία Μιχάλης Κατρίνης (πρώην επικεφαλής ΚΟ του ΠΑΣΟΚ) ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που επανεξελέγη στην Αρκαδία, ο Στέφανος Παραστατίδης από το Κιλκίς, ο Πάρις Κουκουλόπουλος από την Κοζάνη, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Δημήτρης Οικονόμου από την Α’ Αθήνας, η Λίτσα Λιακούλη από τη Λάρισα, από την δυτική Αθήνα η επανεκλεγείσα Νάντια Γιαννακοπούλου καθώς και οι Μιχάλης Καρχιμάκης και Ηρακλής Δρούλιας, από τον νότιο τομέα οι Παύλος Χρηστίδης που εξελέγη βουλευτής, Τόνια Αντωνίου, από τον βόρειο τομέα η Μιλένα Αποστολάκη (επίσης εκλεγμένη).

Στην λίγο απρόσμενη σύνθεση («ήταν βουλευτές κυρίως του λεκανοπεδίου αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη με καλή οργανωτική ματιά») προστέθηκε λίγο αργότερα και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αντικείμενο ήταν ο προγραμματισμός του κόμματος στις επόμενες εβδομάδες ως τις εκλογές, οι περιοχές που θέλουν ενίσχυση, η παρουσία Ανδρουλάκη και στελεχών, αλλά και θεματικές εκδηλώσεις (μικρομεσαίοι, νεολαία κλπ) με έμφαση στην περιφέρεια.

Εξάλλου, από Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ ξεκινά το νέο κύκλο των προεκλογικών σποτ. Στη Χ. Τρικούπη μιλούν για «θετική καμπάνια» που θέλει να βγάλει την εικόνα «πάμε ξανά κινηματικά», «μας γεννά η ανάγκη της κοινωνίας», «το ΠΑΣΟΚ δίνει λύσεις, είναι αξιόπιστο, είναι στο πλευρό σου».

Επίσης από την προηγούμενη Πέμπτη, στα social media του προέδρου του κόμματος υπάρχει μια ευδιάκριτη μετατόπιση, σε ύφος μίνι – vlog (ίσως επηρεασμένοι και από το Tik Tok Μητσοτάκη που αποδίδει). Έτσι περιέχονται βίντεο με backstage από όλη την ημέρα μιας περιοδείας του Ανδρουλάκη, μαζί με χαριτωμένα στιγμιότυπα, όπως ο νεαρός με τα Nike που φώναζε στον Ανδρουλάκη «just do it» και ο παππούς με το μπρελόκ ΠΑΣΟΚ

Τα σχόλια είναι κλειστά.