Ειδησεογραφικό site

Η απάντηση Γεωργιάδη στο Μαξίμου: «Κουράγιο σε όσους θα πάνε φυλακή για τη σκευωρία»

199

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω twitter στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου – «Όχι δεν εγνώριζα ότι σκόπευε να φύγει ο κ. Μανιαδάκης»

«Κουράγιο σε όσους θα πάνε φυλακή για την σκευωρία» αναφέρει μέσω twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που καλεί τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «να απαντήσει εάν γνώριζε ή συμμετείχε στον σχεδιασμό της απόπειρας διαφυγής του κ. Μανιαδάκη».

Ο κ. Γεωργιάδης, μέσω twitter απάντησε ότι δεν γνώριζε «ότι σκόπευε να φύγει ο κ. Μανιαδάκης», ενώ σχολίασε ότι δεν έχει να κρύψει απολύτως τίποτα.

«Είναι κουραστικό να αναπαράγει το Μαξίμου κάθε ανοησία του @KostasVaxevanis και φυσικά δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτε! Όχι δεν εγνώριζα ότι σκόπευε να φύγει ο κ. Μανιαδάκης! Κατά τα λοιπά εύχομαι κουράγιο σε όσους θα πάνε φυλακή για την σκευωρία», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο twitter.

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Είναι κουραστικό να αναπαράγει το Μαξίμου κάθε ανοησία του ⁦@KostasVaxevanis⁩ και φυσικά δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτε! Όχι δεν εγνώριζα ότι σκόπευε να φύγει ο κ. Μανιαδάκης! Κατά τα λοιπά εύχομαι κουράγιο σε όσους θα πάνε φυλακή για την σκευωρία https://www.protothema.gr/politics/article/852334/maximou-na-pei-o-georgiadis-ean-gnorize-i-meteihe-ston-shediasmo-tis-apopeiras-diafugis-tou-maniadaki/ 

Μαξίμου: Να πει ο Γεωργιάδης εάν γνώριζε ή μετείχε στον σχεδιασμό της απόπειρας διαφυγής του…

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους το Μέγαρο Μαξίμου βάζει στο κάδρο της υπόθεσης Μανιαδάκη τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη – Ζητά απαντήσεις από τη ΝΔ για την υπόθεση

protothema.gr

55 people are talking about this

Τα σχόλια είναι κλειστά.