Ειδησεογραφικό site

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για την άδεια στον Κουφοντίνα

37

«Για χρόνια αποφάσιζε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει»… «Ποτέ δεν μετάνιωσε, ποτέ δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας»… «Σήμερα το Κράτος τον επιβραβεύει, με την κυβέρνηση στην καλύτερη να αδιαφορεί και να ανέχεται»… Με τις παραπάνω φράσεις και ένα κείμενο με εμφανή τη συναισθηματική φόρτιση, ο Κώστας Μπακογιάννης, αντιδρά στην αποδοχή του αιτήματος αποφυλάκισης του Δημήτρη Κουφοντίνα, του ανθρώπου που καταδικάστηκε ως ο βασικός εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Ο σημερινός περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και γιος ενός εκ των θυμάτων της 17Ν, δεν «μασάει» τα λόγια του. Αποτυπώνει μέσω ανάρτησης στο facebook τις σκέψεις του και εκφράζει την απογοήτευση και την έκπληξή του για τη λειτουργία των θεσμών στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:  «Η άδεια στον κατά συρροή δολοφόνο δίνεται για να απολαύσει την ελευθερία και τη ζωή που στέρησε από όλους αυτούς που σκότωσε και από αυτούς που μείναμε πίσω. Για χρόνια αποφάσιζε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Ποτέ δεν μετάνιωσε, ποτέ δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Το αντίθετο. Συνεχίζει να φτύνει τη δημοκρατία στα μούτρα και κάνει ότι μπορεί για να φτιάξει συνεχιστές, σκορπώντας δηλητήριο και προπαγανδίζοντας τα εγκλήματα του. Και γι αυτό, σήμερα το κράτος τον επιβραβεύει, με την κυβέρνηση στην καλύτερη να αδιαφορεί και να ανέχεται και στη χειρότερη να παρέχει τις ευλογίες της. Έτσι όμως, αντί να κλείνουμε τραύματα, τα ανοίγουμε. Αντί να επουλώνουμε τις πληγές, τις βαθαίνουμε. Σκοτάδι».

Τα σχόλια είναι κλειστά.