Ειδησεογραφικό site

High tech κλοπές από σπείρα με ανήλικο δραπέτη στην Κομοτηνή

33

Την προηγούμενη Παρασκευή είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου ένας 17χρονος που κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές και ληστεία και πήγε στην Κομοτηνή, όπου οργάνωσε σπείρα με την οποία διέρρηξε τα γραφεία μιας υπηρεσίας και δύο επιχειρήσεις!

Οι κλοπές έγιναν την Πέμπτη και την Παρασκευή και στην συμμορία συμμετείχαν άλλος ένας 17χρονος, ένας 19χρονος και δύο ακόμη νεαροί ηλικίας 20 και 19 χρόνων σεσημασμένοι για κλοπές. Μάλιστα, ο δραπέτης κινούνταν με μία μοτοσικλέτα που έκλεψε τον Ίασμο Ροδόπης και βρέθηκε κρυμμένη σε αγροτική περιοχή, μαζί με την… high tech λεία των τριών διαρρήξεων!

Οι δράστες προκαλέσει μεγάλες φθορές και είχαν αρπάξει επτά tablet, πέντε φορητούς υπολογιστές, έξι κινητά και διάφορα εξαρτήματά τους, μια ηλεκτρονική συσκευή, δυο σφραγίδες και ένα εντύπωμα σφραγίδας της δημόσιας υπηρεσίας, καθώς και 13 μεταλλικές κονκάρδες! Οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τους πέντε νεαρού στα όρια του αυτοφώρου και παραπέμφθηκαν εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και φθορές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.