Ειδησεογραφικό site

H κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, βρήκε κι αυτή τον έρωτα στην Κρήτη!

376

Τον έρωτα βρήκε στη Κρήτη και η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, μετά από τον γιο του Ανδρέα -του οποίου ο γάμος με την Πωλίνα Πατραμάνη, επισήμως αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thetoc.gr, η Μαργαρίτα που μετακόμισε στην Κρήτη και εργάζεται ως ερευνητική φοιτήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας κι Έρευνας στο Ηράκλειο γνώρισε τον Χάρη Καπόγιαννη από κοινούς φίλους, αφού και εκείνος είναι φοιτητής της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Μάλιστα, ο Χάρης Καπόγιαννης είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο νησί, αφού θεωρείται πια ντόπιος, έχοντας διαπρέψει στο άθλημα που λατρεύει, το τένις.

Ο Καπόγιαννης είναι αθλητής του «ΟΑΑΗράκλειο» και τα τελευταία χρόνια διακρίνεται σε διεθνή τουρνούα ανδρών που διοργανώννονται στο νησί με διόλου ευκαταφρόνητα χρηματικά έπαθλα. Έχει παίξει αντίπαλος αναγνωρισμένων τενιστών και έχει μια αξιόλογη θέση ανάμεσα στους 1.000 καλύτερους αθλητές του τένις στον κόσμο

Περνά καλά

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, τελείωσε με επιτυχία τις σπουδές της στο τμήμα της βιολογίας στο Imperial College του Λονδίνου. Η ίδια, όπως έλεγαν άτομα από το περιβάλλον της, δεν ήθελε επ ουδενί να επιστρέψει στο ζοφερό κλίμα της Ελλάδας και επρόκειτο να αναζητήσει δουλειά στο εξωτερικό. Όμως, τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά και αποφάσισε να ολοκληρώσει τις σπουδές της με ένα μεταπτυχιακό σε ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα της χώρας. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό καθώς η Μαργαρίτα περνάει πραγματικά καλά στην Κρήτη και… το δείχνει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.