Ειδησεογραφικό site

H Κατερίνα Στανίση τραγουδάει Τζίμη Πανούση

38

Την πιο ανατρεπτική συνεργασία της καριέρας της αποφάσισε να κάνει λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψιότητάς της με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου «Τελεία» η Κατερίνα Στανίση: η λαϊκή τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον Τζίμη Πανούση!

«Βρίσκομαι στο στούντιο και ηχογραφώ δύο νέα τραγούδια. Το ένα είναι του Σωτήρη Αγραφιώτη και του Φώντα Θεοδώρου. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι ηχογραφώ ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι που έγραψε για μένα ο Τζίμης Πανούσης – και μουσική και στίχους! Είμαι ευτυχής γι’ αυτή τη συνεργασία, η οποία προήλθε από τον ίδιο τον Τζίμη. Είναι ένα τραγούδι έκπληξη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο οποίο ο Τζίμης διατυπώνει κάποια πράγματα με τη δική του γλώσσα. Δεν θα έλεγα ότι είναι σατιρικό, αλλά ένα τραγούδι με τη σφραγίδα του Τζίμη, όπου βέβαια διατυπώνει και στοιχεία για την πολιτική» , είπε σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο.

Από την πλευρά του, ο Τζίμης Πανούσης, δηλώνει ότι την εκτιμάει ιδιαίτερα ως ερμηνεύτρια και επεδίωξε τη συνεργασία τους .

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι  «Υγιεινή διαστροφή με την Κατερίνα Στανίση» και είναι σε ρυθμό νταμπ-στεπ. Όπως λέει ο Τζίμης Πανούσης «το δοκίμασα στο στούντιο με πολλούς τραγουδιστές, αλλά η Κατερίνα ήταν εκείνη που το είπε με ψυχή καλύτερα απ’ όλους».

Όπου «Υγιεινή διαστροφή» στους στίχους που ακολουθούν βάλτε την «Ελλάδα» και θα καταλάβετε…

«Σκάει στο χέρι μου ένα ΛΟΤΤΟ / σαν πασχαλιάτικο μπουρλότο / οι αντιστάσεις των μαζών / κουρεύονται με το γκαζόν / και οι βροντές του Ολύμπου /πήγανε στο βρόντο».

Και το ρεφρέν:

«Υγιεινή διαστροφή / παίρνω ανάποδη στροφή / τα σουτζουκάκια της γιαγιάς / βγάλαν σκουλήκια / υγιεινή διατροφή / ξαναμασάω την τροφή / και τα αρχαία μου / ξερνάω μπινελίκια / υγιεινή διατροφή / στη δυτική καταστροφή / να αποκρούσουμε / τα γκέι νταϊλίκια».

Τα σχόλια είναι κλειστά.