Ειδησεογραφικό site

H Δούρου απαντά στο Ποτάμι για τους «διορισμούς συγγενών της»

32

Απάντηση δίνουν κύκλοι της Ρένας Δούρου στις καταγγελίες του Ποταμιού ότι «τρία συγγενικά της πρόσωπα μισθοδοτούνται από το κράτος».

«Όπως και σε άλλη περίπτωση στο πρόσφατο παρελθόν, όταν επιχειρήθηκε η σπίλωση της Ρένας Δούρου, έτσι και σήμερα η μόνη απάντηση είναι : αξιοπρέπεια, διαφορετικό ήθος, νομιμότητα. Οι πολίτες γνωρίζουν το βίο όλων μας και είναι οι τελικοί κριτές» ανέφεραν κύκλοι της Περιφέρειας Αττικής σχολιάζοντας τις καταγγελίες.

Το Ποτάμι, σε ανακοίνωσή του, επικαλούμενο δημοσίευμα της ιστοσελίδας liberal.gr, υποστήριξε ότι «τέσσερα μέλη της οικογένειας της Ρένας Δούρου, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας, μισθοδοτούνται πλέον από το κράτος».

«Ο πρώτος», σύμφωνα με το Ποτάμι, «είναι ο σύντροφος της περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννης Μπεσίνης, ο οποίος  τοποθετήθηκε το καλοκαίρι διευθύνων σύμβουλος στην ΕΥΔΑΠ. Ο δεύτερος, ο αδελφός της κυρίας Ρένας Δούρου, Πάνος Δούρος, φέρεται να εισπράττει «ενάμιση μισθό» ως απασχολούμενος στο Υπουργείο Πολιτισμού και στο Φεστιβάλ Αθηνών.

Στην κρατικοδίαιτη οικογένεια προστέθηκε και η σύζυγος του αδελφού, η οποία ως δικηγόρος άρχισε να αναλαμβάνει υποθέσεις του Περιφερειακού Ταμείου Αττικής», αναφέρει το Ποτάμι, προσθέτοντας:

«Το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο του το μεγαλείο».

Οι ίδιοι κύκλοι της Περιφέρειας, ωστόσο, ανέφεραν ότι η Ρένα Δούρου όχι μόνον δεν διόρισε τη νύφη της, αλλά αντιθέτως τη απέλυσε. Οπως λένε, η Ρένα Δούρου έδιωξε τη νύφη της, που εργαζόταν ως δικηγόρος με μπλοκάκι στην Περιφέρεια, από τη στιγμή που εκείνη παντρεύτηκε στα τέλη Αυγούστου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.