Ειδησεογραφικό site

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: Παράνομα διορισμένη η Συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια

37

Νέα μπλεξίματα φαίνεται ότι θα έχει η διευθύνουσα σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) Ελένη Γιαννακοπούλου, η Συριζαία που καταγγέλθηκε από τους εργαζομένους του οργανισμού ότι πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια και προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Αυτή τη φορά ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καταγγέλλουν ότι ο διορισμός της στη θέση αυτή είναι παράνομος και υποβάλουν μήνυση σε βάρος της ζητώντας όχι μόνο την αυτοδίκαια έκπτωσή της αλλά και την καταβολή εκ μέρους της του πενταπλάσιου των αποδοχών της για το διάστημα που βρίσκεται στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου του οργανισμού.

Οι δύο συνδικαλιστικές οργανώσεις υποστηρίζουν στη μήνυσή τους ότι η κυρία Γιαννακοπούλου υπέβαλε ψευδή δήλωση κατά το διορισμό της υποστηρίζοντας ότι στο πρόσωπό της «δεν συντρέχουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα».

Στη μήνυσή τους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ υποστηρίζουν ότι η κυρία Γιαννακοπούλου εμφανίζεται σε καρτέλες προμηθευτών να είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα του ΕΟΠΠΕΠ και να έχει πληρωθεί για υπηρεσίες που πρόσφερε μετά την ημερομηνία στην οποία είχε υποβάλλει την υπεύθυνη δήλωση, ενέργεια που καθιστά το διορισμό της ως άκυρο.

Αφήνουν ανοιχτό, τέλος, το ενδεχόμενο να πρέπει να ασκηθεί σε βάρος της Ελένης Γιαννακοπούλου και η αυτόφωρη διαδικασία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.