Ειδησεογραφικό site

Γιατί το ΚΙΝΑΛ μπορεί να εκλέξει 30 βουλευτές-Ποιοι διεκδικούν έδρα (ονόματα)

475

Ανεβάζει στροφές το Κίνημα Αλλαγής, καθώς η ολιγοήμερη ανάπαυλα των στελεχών λαμβάνει τέλος και άπαντες επανέρχονται σε ρυθμούς εντατικής προετοιμασίας ενόψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων που έχουν μπροστά τους.
Η εκτίμηση μάλιστα που υπάρχει στα ηγετικά κλιμάκια της Χαριλάου Τρικούπη είναι ότι ο χρόνος των εκλογών θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.
Στόχος του ΚΙΝΑΛ, η τρίτη θέση και ένα διψήφιο ποσοστό, ώστε να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό και σε καταλύτη των μετεκλογικών εξελίξεων.
Η επίτευξη του παραπάνω στόχου περνάει μέσα από την εκλογή όσο το δυνατό περισσότερων βουλευτών, όπου αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις που θέλουν τον εκλογικό πήχη στο 10+%, θα οδηγήσει στην επόμενη βουλή 30 με 32 βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.
Ας δούμε όμως πως έχει διαμορφωθεί – μέχρι στιγμής – το τοπίο ανάμεσα στους υποψηφίους, που δίνουν τη μάχη του σταυρού, με τα λεγόμενα «δίδυμα» να έχουν ήδη πάρει θέση σε αρκετές εκλογικές περιφέρειες.
Διαβάστε όλα τα ονόματα των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ που διεκδικούν έδρα στο «Καρφί» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.