Ειδησεογραφικό site

Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα «ογκώδη» πόθεν έσχες και τον Καμμένο: Οι πιο μπλεγμένοι σε όλα είστε

63

Να αμφισβητήσει το ηθικό πλεονέκτημα που αποπειράται να ανακτήσει το Μέγαρο Μαξίμου, επιχείρησε  ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης υπενθυμίζοντας τα «ογκώδη» πόθεν έσχες κορυφαίων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, την πλούσια δραστηριότητά τους σε επενδύσεις της Black Rock αλλά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τους ύποπτους μεσάζοντες σε αγοραπωλησίες όπλων με Σαουδάραβες.

«Ξυπνάω το πρωί και ακούω το «μεγάλο σκάνδαλο». Την επαγγελματική δραστηριότητα της Μαρέβας. Κι αφού διαπίστωσαν άπαντες, όπως οι βουλευτές σας το τι πραγματικά συμβαίνει , έκανε διάγγελμα ο Τσίπρας λέγοντας  ότι δεν υπήρχε μεν θέμα και είναι άνθρακες ο θησαυρός αλλά δεν είναι ηθικό» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει απευθυνόμενος στον παριστάμενο υπουργό Ανάπτυξης:

«Κύριε Παπαδημητρίου είστε ένας άνθρωπος του σκληρού καπιταλισμού. Διαβάζω από το πόθεν έσχες της καταθέσεις σας  και μου βγαίνουν 5 εκατομμύρια. Να τα έχετε και να τα χαίρεστε λέω εγώ γιατί δεν είμαι σαν κι εσάς. Είναι ηθικό ο υπουργός της Ελλάδας να έχει συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στην Αμερική; Εσείς έπρεπε να βγείτε κ. Παπαδημητρίου πρώτος και να συγκρατήσετε τον κ. Τσίπρα από την λασπολογία. Κι αν δεν σας άκουγε έπρεπε να υποβάλετε την παραίτηση σας».
«Ήταν ηθικό που την εποχή των αγανακτισμένων ο κ. Τσακαλώτος είχε στην Black Rock 700.000 ευρώ; Να τα χαίρεται κι αυτός. Ο κ. Τσακαλωτος, υπουργός Οικονομικών τις καταθέσεις τις έχει στο Λονδίνο. Γιατί, υπουργέ Τσακαλώτε δεν εμπιστεύεστε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα;» συνέχισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για να συμπληρώσει:

«Ο κ. Σταθάκης είναι ο μοναδικός Έλληνας που ξέχασε ένα εκατ. στο συρτάρι. Και η επιτροπή σας είπε κα Πρόεδρε ότι δεν πειράζει. Θα ελεγχθεί. Και ο κ. Χουλιαράκης τις καταθέσεις στο εξωτερικό τις έχει. Μα ένας του οικονομικού επιτελείου να μην έχει τα λεφτά του στην Ελλάδα; Θα μείνω στον αγαπημένο μου Παπαδημούλη.

Πρώτος- πρώτος βγήκε να κάνει tweet. Και μου έχει 1,5 εκατ ευρώ στις Βρυξέλλες και μου πουλάει και πνεύμα για το τι είναι ηθικό και τι ανήθικο. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Είστε η πιο ζάμπλουτη Κοινοβουλευτική Ομάδα.  Αν αθροίσουμε τις περιουσίες των μελών της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ έχετε όλοι μαζί πιο πολλά λεφτά από όλους τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών».

Αναφερόμενος δε στην αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος είπε «Κοιτάξτε να δείτε τι θα κάνετε με τον κ. Καμμένο και τον κρυφό μεσάζοντα που έβαλε στην πώληση όπου αντί να ελέγξει γιατί οι Σαουδάραβες δεν ήξεραν τον μεσάζοντα και χάλασε η συμφωνία τα έβαλε με τον ταξίαρχο. Οι πιο μπλεγμένοι σε όλα είστε».

Ο ίδιος δε είχε και έντονο διάλογο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αντέδρασαν ακούγοντας την αιχμηρή του κριτική.

Ε. Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ): τι είναι αυτά που λες;
Α. Γεωργιάδης: Εσείς έχετε 40 ακίνητα; 38; μη μιλάτε
Κ. Μπάρκας: Δείξε λάθος φωτογραφίες πάλι
Α. Γεωργιάδης: Εσυ για να ξαναμιλήσεις εδώ να βάλεις γραβάτα. Γιατί μαθαίνω ότι στις δεξιώσεις πηγαίνεις με γραβάτα

Τα σχόλια είναι κλειστά.