Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά: Κύριε Μητσοτάκη, μη ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά, θα θρηνήσουμε θύματα

44

Να προχωρήσει σε συζήτηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και να μην απαντήσει μόνο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Πρωθυπουργό, η Φώφη Γεννηματά.

Σε δήλωσή της, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι παίζει με τη φωτιά, υποστηρίζοντας ότι απέτυχε στο μέτωπο της πανδημίας και επιχειρεί να καλύψει την αδυναμία του μέσω της πόλωσης και του διχασμού.
Ολόκληρη η δήλωση της κ. Γεννηματά

Κύριε Μητσοτάκη παίζετε με τη φωτιά.

Αποτύχατε στο μέτωπο της πανδημίας, βυθίζετε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις στην ανασφάλεια. Επιχειρείτε να καλύψετε την αδυναμία σας μέσα από την πόλωση και τον διχασμό.

Επιλέγετε μια στημένη σύγκρουση με την αξιωματική αντιπολίτευση, με βιαιότητες και όξυνση και θύματα την κοινωνία και τη δημοκρατική ομαλότητα.

Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε αδιέξοδο. Μη ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά θα θρηνήσουμε θύματα.

Σας καλώ αντί της συζήτησης μόνο με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να προχωρήσετε με βάση το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής σε ενημέρωση και συζήτηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για την κατάσταση στην χώρα.

Να εκτονώσουμε την ένταση, να επαναφέρουμε τη συζήτηση στα προβλήματα. Μην καταστρέφετε τη χώρα. Αφουγκραστείτε την πραγματική αντίδραση των πολιτών

Τα σχόλια είναι κλειστά.