Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά: «Η κυβέρνηση διχάζει τους πολίτες, ο ΣΥΡΙΖΑ λαϊκίζει»

57

Διμέτωπη επίθεση σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση τους τόσο στα ζητήματα της παιδείας όσο και για τους χειρισμούς ή τις θέσεις τους αναφορικά με την πανδημία, εξαπέλυσε από τη Βουλή, η Φώφη Γεννηματά.

«Ακούσαμε τον πρωθυπουργό να περιγράφει τι δεν κάνει το νομοσχέδιο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν άκρατο λαϊκισμό να εκμεταλλεύεται τα όνειρα των νέων ανθρώπων. Πρέπει να σκύψουμε με σοβαρότητα στα θέματα της εκπαίδευσης και αν δώσουμε λύσεις που δεν δίνονται», είπε κατά την τοποθέτησή της στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στην εκπαίδευση.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε και στην πανδημία, προειδοποιώντας πως η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την υγειονομική και οικονομική απειλή. «Παρά τις προειδοποιήσεις μας να μην επαναληφθεί η περσινή χαλάρωση, να υπάρξει σχέδιο, δυστυχώς η κυβέρνηση αγνόησε προτάσεις μας, καλλιέργησε εφησυχασμό και επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη! Λανθασμένοι χειρισμοί που κόστισαν. Επικρατεί αλαλούμ! Τη μια μέρα απειλεί ο υπουργός και ανακοινώνει μέτρα και την άλλη τον αδειάζουν», είπε και πρόσθεσε: «Ο λόγος του πρωθυπουργού είναι διχαστικός αφού χωρίζει την κοινωνία σε εμβολιασμένους και μη! Αναγκάζετε την κοινωνία να επιλέξει στρατόπεδο! Εξαιρετικά επικίνδυνος ο νέος διχασμός για τη δημόσια υγεία κοινωνική συνοχή και τη ποιότητα της δημοκρατίας»

Τα σχόλια είναι κλειστά.