Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά για Τσίπρα: Είναι τυχοδιώκτης και νεοκομμουνιστής

291

Είμαστε σε πόλεμο με τον Τσίπρα και την παρέα του, τόνισε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά

Τέλος στην εσωστρέφεια και τη συζήτηση για τον πολιτικό προσανατολισμό του Κινήματος Αλλαγής επιχείρησε να βάλει η Φώφη Γεννηματά. Κλείνοντας τις εργασίες της Εκτελεστικής Γραμματείας, τόνισε ότι κανείς δεν πρέπει να αλληθωρίζει ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε προς τη ΝΔ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ήταν ιδιαίτερα σκληρή απέναντι στον πρωθυπουργό: «Είμαστε σε πόλεμο με τον κ. Τσίπρα και την παρέα του, με την οποία κυβερνά χωρίς κανόνες τη χώρα. Είναι τυχοδιώκτης και νεοκομουνιστής και έχει δημιουργήσει κλίμα παρακμής».

«Δεν είναι λογικό να οπλίζουμε το όπλο των αντιπάλων μας» προσέθεσε και ζήτησε από όλους να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των ψηφοδελτίων, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή. «Τι πάει να πει κορυφαίοι και γιατί έχουν ανασφάλεια;» έθεσε το ερώτημα και επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να δεχθεί πιέσεις. «Έχω μπέσα. Δεν είναι αυτό προοδευτικό και είναι παλιομοδίτικο;» πέταξε το γάντι.

Απάντησε και στην ανατροπή της πλειοψηφίας στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου για το Σκοπιανό. Δεν υπήρχε πλειοψηφία και μειοψηφία, γιατί το όργανο ήταν διορισμένο, τόνισε.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε συζήτηση για το ζήτημα της πολιτικής κατεύθυνσης, με τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ να ζητούν σαφές αντιδεξιό πρόσημο στις πολιτικές του Κινήματος Αλλαγής.

Την Κυριακή θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου για το συνέδριο και το μέλλον του ΚΙΔΗΣΟ.

Σήμερα η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε τη θέση της πως όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να κάνουν βήματα πίσω, προκειμένου να προκύψει ο ενιαίος φορέας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.