Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά για Μαρφίν: Δέκα χρόνια μετά… οφείλουμε να βρούμε τους δράστες

ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ
35

«Οι τρεις συνάνθρωποί μας χάθηκαν για πάντα, θυσία στο βωμό της τυφλής βίας και της μισαλλοδοξίας. 10 χρόνια μετά δεν φτάνει να λέμε ότι δεν θα ξεχαστεί η υπόθεση. Σε αυτό συμφωνούμε. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι να βρεθούν οι δράστες»
Την ανάγκη να εντοπιστούν και τιμωρηθούν οι δράστες του φριχτού εγκλήματος της Μαρφίν επισήμανε η κυρία Φώφη Γεννηματά εκφράζοντας το δικό της μήνυμα για την συμπλήρωση 10 ετών απο την δολοφονία των τριών εργαζόμενων της τράπεζας.

«Οι τρεις συνάνθρωποί μας χάθηκαν για πάντα, θυσία στο βωμό της τυφλής βίας και της μισαλλοδοξίας. 10 χρόνια μετά δεν φτάνει να λέμε ότι δεν θα ξεχαστεί η υπόθεση. Σε αυτό συμφωνούμε. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι να βρεθούν οι δράστες» είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής απο το βήμα της Βουλής.

Πέραν αυτού η κυρία Γεννηματά αναφέρθηκε στην μετάβαση προς την δεύτερη φάση της πανδημίας επισημαίνοντας πως «ευθύνη της κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει τις προϋποθέσεις για να παραμείνουμε ασφαλείς. Ενθαρρυντικό στοιχείο είναι πως 2 προτάσεις μας για πολλαπλασιασμό τεστ και κινητά συνεργεία πρωτοβάθμιας υλοποιούνται απο την κυβέρνηση».

Αναφορικά τέλος με τις προωθούμενες διατάξεις για το περιβάλλον είπε ότι «αναδεικνύουν τις ιδεολογικές μας διαφορές με την κυβέρνηση. Το νομοσχέδιο ανοίγει κερκόπορτα για καταπάτηση προστατευόμενων περιοχών. Θα μας βρείτε απέναντι»

Τα σχόλια είναι κλειστά.