Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά: «Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε», το μήνυμα του ΚΙΝΑΛ

39

πέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζόμενων είναι το Κίνημα Αλλαγης και η προεδρος, Φώφη Γεννηματά. Σε επίσκεψη της στην Αργολίδα, τονίζει πως είναι αναγκαίο με κινητά συνεργεία να φτάσουμε πιο κοντά στους πολίτες και να τους διευκολύνουμε. Επιπλέον υπογράμμισε την ανάγκη σοβαρής ενημέρωσης των πολιτών αλλά και των υγειονομικών για τη σημασία του εμβολιασμού. «Το μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής είναι ένα, εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε», τονίζει η κ.Γεννηματά.

Επιπλέον, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό λεγοντας, «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη καλλιέργησε τον εφησυχασμό και την χαλάρωση και με λανθασμένους χειρισμούς κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη καλλιέργησε τον εφησυχασμό και την χαλάρωση και με λανθασμένους χειρισμούς κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Απέναντι στο καθημερινό κυβερνητικό αλαλούμ, η θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι ξεκάθαρη και διατυπωμένη εδώ και μήνες.

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, κινητά συνεργεία για να φτάσουμε πιο κοντά στους πολίτες και να τους διευκολύνουμε και σοβαρή ενημέρωση των πολιτών και των υγειονομικών για την σημασία του εμβολιασμού.

Το μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής είναι ένα, εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε»

Τα σχόλια είναι κλειστά.