Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά από Λαμία: Απύθμενο θράσος Τσίπρα, «θολό» το πολυδιαφημισμένο σχέδιο της ΝΔ

46

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επανέλαβε πως «η χρήσιμη ψήφος για τον ελληνικό λαό, για τα λαϊκά συμφέροντα, είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής»
«Είμαστε αισιόδοξοι, ενωμένοι, αποφασισμένοι, ερχόμαστε πολύ δυναμικά και ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας εμπιστευθεί. Σε λίγες ημέρες, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα πάνε στην κάλπη και με τη δική τους ψήφο μπορεί να επιστρέψει η λογική σε αυτόν τον τόπο, μετά από τον παραλογισμό που ζήσαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς» είπε σήμερα από τη Λαμία η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επανέλαβε πως «η χρήσιμη ψήφος για τον ελληνικό λαό, για τα λαϊκά συμφέροντα, είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Γιατί εμείς είμαστε το πολιτικό αντίβαρο στις πολιτικές της δεξιάς και στη συντήρηση. Είναι, όμως, και η κρίσιμη ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής για την πολιτική σταθερότητα. Γιατί η αυτοδυναμία του κ. Μητσοτάκη δεν αρκεί για να εξασφαλίσει πολιτική σταθερότητα στον τόπο. Χρειάζονται 200 βουλευτές για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μην υπάρξει ακυβερνησία στον τόπο. Αυτό μπορεί να το επιτύχει μονάχα η καθοριστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής» υποστήριξε.

Κατά την κ. Γεννηματά, για να πάει μπροστά η χώρα, χρειάζεται και μια ισχυρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση. «Εμείς, το Κίνημα Αλλαγής, έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό. Πιστεύουμε στην εθνική συνεννόηση και θα το κάνουμε πράξη ως υπεύθυνη αντιπολίτευση» σημείωσε.
Αναφερόμενη στη Ν.Δ., επισήμανε πως «λίγες μόνο ημέρες πριν από τις εκλογές, το πολυδιαφημισμένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τον τόπο είναι ένα θολό τοπίο. Την ίδια στιγμή που στελέχη της μας μιλούν ακόμη και για νέο μνημόνιο, ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να πει έστω και μία λέξη για την αλλαγή των δεσμεύσεων Τσίπρα. Δηλαδή, για να μπορέσουμε να βγάλουμε τη θηλιά από τον λαιμό του ελληνικού λαού. Αν δεν αλλάξει ο στόχος για τα πρωτογενή πλεονάσματα, αν δεν αλλάξει ο ρόλος του υπερταμείου της υποταγής, τίποτα δεν θα αλλάξει σε αυτόν τον τόπο. Θα συνεχιστεί το αδιέξοδο, θα συνεχιστούν οι περικοπές και οι θυσίες. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Και από παραμύθια χορτάσαμε σε αυτόν τον τόπο» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Και μιας και είπα τη λέξη παραμύθια, καταλαβαίνετε ποιος μου έρχεται στο νου: ο κ. Τσίπρας, που αφού συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά επί 4,5 χρόνια, αφού συγκυβέρνησε με την καραμανλική συνιστώσα που τον κρατούσε στην εξουσία όλο αυτό το διάστημα, αφού έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να αποκρύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο 2004-2009 για την κρίση και τα μνημόνια, τώρα, μπροστά στις εκλογές, θυμήθηκε ότι ο κ. Καραμανλής άφησε έλλειμμα στη χώρα. Και, μάλιστα, αφού υπονόμευσε τη δημοκρατική παράταξη με εξαγορές, συναλλαγές και σκευωρίες, τώρα θυμήθηκε να πιάσει στο στόμα του και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το θράσος είναι πράγματι απύθμενο.

Όμως, ο ελληνικός λαός γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη και ο υπονομευτής της δημοκρατικής παράταξης έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας, το βαρίδι της αριστεράς» κατέληξε η Φώφη Γεννηματά

Τα σχόλια είναι κλειστά.