Ειδησεογραφικό site

Φρίκη στις ΗΠΑ: 13χρονος ανακάλυψε τον πατέρα του με γυναικεία ρούχα και το πλήρωσε με τη ζωή του

37

Στη σύλληψη ενός άνδρα για τη δολοφονία του 13χρονου γιου του τον Νοέμβριο του 2012 προχώρησε πριν από λίγα 24ωρα η αστυνομία του Κολοράντο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Mark Redwine σκότωσε τον γιο του, όταν ο τελευταίος βρήκε φωτογραφίες με τον πατέρα του ντυμένο με γυναικεία ρούχα και… πάνες. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 13χρονος επισκέφθηκε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν χωρισμένος με τη μητέρα του, προκειμένου να περάσουν λίγες όμορφες στιγμές μαζί.

Ο πα-τέρας όμως έκρυβε μεγάλα και ένοχα μυστικά, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν διατεθειμένος να διαφυλάξει με κάθε κόστος, ακόμη και αν στερούσε τη ζωή από το ίδιο το παιδί του.

Από την έρευνα αποδείχθηκε ότι τις ίδιες φωτογραφίες είχε αντικρίσει και ο αδερφός του θύματος, δηλώνοντας στην αστυνομία κάθε λεπτομέρεια που είχε αντικρίσει. Εκείνος, ωστόσο, φρόντισε να μην αποκαλυφθεί, ώστε να αποφύγει την αντίδραση του πατέρα.

Η μητέρα αντιλήφθηκε ότι η εξαφάνιση του 13χρονου γιου της είχε σχέση με τον χωρισμένο σύζυγό της το 2015, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη. Στη δήλωσή της τότε είχε υποστηρίξει ότι «μπορεί να είπε κάτι που δεν άρεσε στον Μαρκ και αυτός να αντέδρασε βίαια». Δεν μπορούσε, προφανώς, να φανταστεί το παρασκήνιο της ιστορίας που κρυβόταν πίσω από τον θάνατο του 13χρονου γιου της.

Το κρανίο του μικρού παιδιού εντοπίστηκε το 2015 στον τόπο που το είχε θάψει ο πατέρας του. Από την ιατροδικαστική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα σε δύο σημεία, κάτι που σημαίνει ότι χτυπήθηκε βάναυσα στο κεφάλι, πριν καταλήξει με μαρτυρικό τρόπο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.