Ειδησεογραφικό site

Φρίκη: Μαστίγωσε την κόρη της φίλης του επειδή δεν ήξερε να μετράει μέχρι το 5

24

Παρούσα στον άγριο ξυλοδαρμό ήταν η 31χρονη μητέρα του κοριτσιού η οποία δεν αντέδρασε γιατί θεώρησε φοβήθηκε ότι ο 20χρονος θα ξεσπούσε και πάνω της

Την αγριότητα από τα χέρια του συντρόφου της φίλης του που το μαστίγωσε με τη ζώνη του τουλάχιστον 15 φορές βίωσε ένα 4χρονο κορίτσι στη Ρωσία επειδή, όπως ειπε ο 20χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, το μικρό παιδί δεν μπόρεσε να μετρήσει μέχρι το πέντε!

Οι φωτογραφίες του μικρού παιδιού προκαλούν σοκ καθώς το κορμί του είναι γεμάτο πληγές. Ο 20χρονος το χτύπησε σδτο κεφάλι, την πλάτη, το στήθος, την κοιλιά και τα χέρια.

foto-child-russia-1
foto-child-russia-3
foto-child-russia-2

Παρούσα στον άγριο ξυλοδαρμό ήταν η 31χρονη μητέρα του κοριτσιού η οποία δεν αντέδρασε γιατί θεώρησε φοβήθηκε ότι ο 20χρονος θα ξεσπούσε και πάνω της.

Στην αναπαράσταση του μαστιγώματος ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι με τον τρόπο αυτό ήθελε «να εκπαιδεύσει» το μικρό κορίτσι και την εξάχρονη αδερφή της.

Μετά τα χτυπήματα το κορίτσι δεν μπορούσε να ανασάνει με την 31χρονη να προσπαθεί να το φροντίσει χωρίς τη βοήθεια γιατρών γιατί φοβήθηκε ότι οι αστυνομικοί θα περνούσαν χειροπέδες στον 20χρονο φίλο της.

Τις αρχές ενημέρωσε ένας ένοικος του διαμερίσματος που είδε το μικρό κορίτσι και τρόμαξε τόσο από τα τραύματά του. «Φοβήθηκα ότι θα πεθάνει» είπε στους αστυνομικούς.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι το μικρό κορίτσι γνώριζε να μετράει μέχρι το πέντε αλλά «πάγωσε» από την αγριότητα με την οποία του ζήτησε ο 20χρονος να δείξει τις γνώσεις του.

Ο 20χρονος δράστης:

foto-child-russia-4

Τα σχόλια είναι κλειστά.