Ειδησεογραφικό site

«Φουρτούνες» στο Ποτάμι από την «ήττα» Θεοδωράκη στις εκλογές

81

Αναβρασμός εντός Ποταμιού, έπειτα και το εκλογικό αποτέλεσμα στο φορέα της κεντροαριστεράς, που φέρνει τον Σταύρο Θεοδωράκη στην τέταρτη θέση.

Μια σειρά από μέλη του κόμματος εκφράζουν πλέον δημόσια την αντίθεσή τους με τον επικεφαλής του κόμματος, καλούν σε νέο συνέδριο και αυτόνομη πορεία του Ποταμιού.

«Από το ξεκίνημα των διαδικασιών για τον Νέο Φορέα, πολλά μέλη και στελέχη του Ποταμιού εκφράσαμε την αντίρρησή μας, θεωρώντας το εγχείρημα μια θνησιγενή προσπάθεια ανακύκλωσης του παλιού πολιτικού συστήματος» σχολιάζουν στην ανακοίνωση.
«Το Ποτάμι δεν μπορεί να γίνει θυσία για τον εξαγνισμό του παλιού πολιτικού συστήματος» σημειώνουν μεταξύ άλλων και κάνουν λόγο για προσωπικές επιλογές του κ. Θεοδωράκη και αυθαίρετη απόφαση να προδιαγράψει την αναστολή λειτουργίας του Ποταμιού.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Τσιόδρας δήλωσε το πρωί της Δευτέρας πως το κόμμα θα σεβαστεί τους ψηφοφόρους του και θα μείνει να υπερασπιστεί τις ιδέες του, αποδίδοντας το αποτέλεσμα στο γεγονός πως το Ποτάμι ήταν αδύναμο οργανωτικά, ειδικά στην επαρχία.

«Το 75% πήγε σε υποψήφιους του ΠΑΣΟΚικού κόσμου» πρόσθεσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και εκτίμησε ότι «πρόκειται για πολίτες που επαναπατρίζονται και θεωρούν ότι οι εξελίξεις περνούν μέσα από το ΠΑΣΟΚ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.