Ειδησεογραφικό site

Φουντώνει η γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν επικοινωνήσαμε σωστά το έργο μας

116

Αν υπάρχει κάτι που έχουν καταλάβει στον ΣΥΡΙΖΑ είκοσι μόλις μέρες μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι η αξία της επικοινωνίας. Ένα θέμα για το οποίο τα περισσότερα στελέχη της Κουμουνδούρου, όταν κατείχαν κυβερνητικές θέσεις, το σνόμπαραν ή δεν καταλάβαιναν την ανάγκη της ενημέρωσης των δημοσιογράφων καθώς, όπως έλεγαν, το έργο τους θα φανεί από μόνο του…
Αίφνης αντιλαμβάνονται ότι τόσο καιρό έκαναν λάθος που αντιμετώπιζαν με ιδιαίτερη καχυποψία τους ανθρώπους του τύπου. Αιτία για αυτή τη μετάλλαξη είναι, όπως λένε οι ίδιοι, το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα νομοθετήματα που φέρνει σήμερα η κυβέρνηση και τα παρουσιάζει ως δικά της, τα είχαν επεξεργαστεί αυτοί.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μάλιστα ο πρώην υπουργός Υγείας έβγαλε μακροσκελέστατες ανακοινώσεις με τις οποίες διαψεύδει τις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας ότι πλέον θα δίνεται ιατροφαρμακευτικό υλικό δωρεάν στους πυρόπληκτους στο Μάτι. Στην ανακοίνωση του, ο πρώην υπουργός ισχυρίζεται ότι όλα αυτά είχαν γίνει από την πρώτη στιγμή μετά το τραγικό γεγονός.

Αλλά και σε ό,τι αφορά τους παιδικούς σταθμούς (σ.σ. χθεσινή εξαγγελία της κυβέρνησης) στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι υπάρχει «επιχείρηση οικειοποίησης, από τον Γιάννη Βρούτση, της προσπάθειας που έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση ώστε να μη μείνει φέτος κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών»

Τα σχόλια είναι κλειστά.