Ειδησεογραφικό site

Φωτιά στον Real FM -Βρέθηκαν γκαζάκια -Χατζηνικολάου: Μας καίνε, τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε

27

Φωτιά στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας Realnews και του Real fm, στην συμβολή της Κηφισίας με την Παρνασσού εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Χατζηνικολάου: Μας καίνε
Ο εκδότης της εφημερίδας, Νίκος Χατζηνικολάου, με ανάρτηση του στο twitter καταγγέλλει εγκληματική ενέργεια για τη φωτιά στον Real FM.

Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…»

Μάλιστα στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε και ένα βίντεο από τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στις εγκαταστάσεις του Real FM.

Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM -Μεγάλες ζημιές
Υπολείμματα αυτοσχέδιου μηχανισμού και συγκεκριμένα τρία γκαζάκια με ταινία έχουν βρεθεί έως τώρα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο κτήριο του Real FM στο Μαρούσι όπου εκδηλώθηκε τα ξημερώματα πυρκαγιά η οποία προκάλεσε σημαντικές ζημιές.

Ο μηχανισμός βρέθηκε σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτιρίου μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. Σημειώνεται ότι το ισόγειο του κτηρίου είναι κενό, στον πρώτο και δεύτερο όροφο στεγάζονται τα γραφεία Real FM & Real News, ενώ στον τρίτο όροφο βρίσκονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας.

Απεγκλώβισαν εργαζόμενη από τον 1ο όροφο
Οι μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον τρίτο όροφο, αλλά υπάρχουν αρκετές και στους άλλους δύο. Η εργαζόμενη που απεγκλωβίστηκε από το κτήριο ήταν στον πρώτο όροφο όπου είναι τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού. Αυτή την ώρα αναμένεται κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ, το οποίο θα ερευνήσει τον χώρο για να διαπιστώσει αν υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί, εκτός από αυτόν που ήδη έχει εντοπιστεί. Την προανάκριση για την υπόθεση θα αναλάβει πιθανότητα η Κρατική Ασφάλεια.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.