Ειδησεογραφικό site

Φόνος στην Αγία Παρασκευή: Ψάχνουν τον εκτελεστή του 51χρονου

3.400

Ο νεκρός ήταν σεσημασμένος με βαρύ παρελθόν – Στο μικροσκόπιο των αρχών τυχόν «ανοικτοί λογαριασμοί» που είχε το θύμα – Είχε συλληφθεί το 2009 μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη λεωφόρο Μαρκοπούλου

Το παρελθόν του 51χρονου που δολοφόνησαν άγνωστοι με τρεις σφαίρες το βράδυ της Δευτέρας έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής, έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» οι αρχές.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό με τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να είχε ραντεβού με τον δολοφόνο του.

Ο 51χρονος ήταν σεσημασμένος στις αρχές με βαρύ παρελθόν. Έχει κατηγορηθεί για ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τον Οκτώβριο του 2009 ο 51χρονος είχε συλληφθεί μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη λεωφόρο Μαρκοπούλου.

Τότε είχε εντοπιστεί να είναι συνοδηγός σε ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει όπλα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και ασυρμάτους.

Μαζί με τον οδηγό του οχήματος, ο 51χρονος είχε εξεταστεί γιατί το ενδεχόμενο να είναι τροφοδότες τρομοκρατικών οργανώσεων αλλά επειδή δεν προέκυψε κάποια τέτοια σύνδεση, απλά κατηγορήθηκε για την κατοχή του παράνομου οπλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται να είχε δραστηριότητα στο χώρο της νύχτας, αλλά οι αρχές εκτιμούν ότι είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το βράδυ της Δευτέρας συναντήθηκε με άγνωστο άνδρα στην οδό Νεαπόλεως στην Αγία Παρασκευή. Ο δράστης τον σκότωσε με πιστόλι 9 χιλιοστών και εξαφανίστηκε.

Οι αρχές εκτιμούν, από το βαρύ ποινικό παρελθόν και τον τρόπο δολοφονίας, ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.