Ειδησεογραφικό site

Φώφη Γεννηματά: Στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής – «Σημερα στην Ελλάδα σου κόβεται η ανάσα»

45

Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τις ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά ας σταματήσει τις δικαιολογίες», υπογραμμίζει η  πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Το κέντρο επιχειρήσεων «Όλυμπος» του πυροσβεστικού σώματος στη γέφυρα Καλυφτάκη επισκέφθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και ενημερώθηκε για την κατάσταση των πυρκαγιών.

«Η καταστροφή συνεχίζεται και εδώ και σε πολλές περιοχές της χώρας. Καταστροφή στο περιβάλλον, στα σπίτια των ανθρώπων, στις επιχειρήσεις, στις καλλιέργειες, στους κόπους μιας ζωής», τονίζει σε δήλωση της η κ.Γεννηματά.

«Τώρα είναι ώρα μάχης, που δίνουν αξιέπαινα και φιλότιμα -με όλες τους τις δυνάμεις- πυροσβέστες, αστυνομικοί, εθελοντές, οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης. Έχουν την πλήρη στήριξή μας

pyrosvestiki

Επιπλεον, τονίζει πως «δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τις ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά ας σταματήσει τις δικαιολογίες. Γνώριζαν ότι έρχονται οι δυσκολίες και δεν είχαν ούτε μέτρα πρόληψης, ούτε σχέδιο αποτελεσματικό για την αντιμετώπισή τους. Προτεραιότητα, πράγματι, είναι η ανθρώπινη ζωή. Αλλά, η ευθύνη της πολιτείας δεν σταματά στην εκκένωση των περιοχών. Είναι φανερό ότι το κυβερνητικό σύστημα πολιτικής προστασίας απέτυχε παταγωδώς. Σήμερα στην Ελλάδα σου κόβεται η ανάσα. Όχι μόνο από τον καπνό, αλλά από την απογοήτευση».

pyrosbestikh2

Τα σχόλια είναι κλειστά.