Ειδησεογραφικό site

FIFA: O Μπλάτερ πιέζεται να αποχωρήσει «εδώ και τώρα» – Μετά τον Δεκέμβριο οι εκλογές

21

Πληθαίνουν οι «φωνές» για άμεση απομάκρυνση του Ζεπ Μπλάτερ από την προεδρία της FIFA με την Ένωση Ποδοσφαίρου της Ιορδανίας να εξετάζει τρόπους προκειμένου να αναλάβει προσωρινά τα ηνία της παγκόσμιας ομοσπονδίας ο Ιορδανός πρίγκιπας, Αλί μπιν Αλ Χουσείν.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου της FIFA είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν κάποια στιγμή από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Μάρτιο του 2016, όμως την ώρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι πραγματικές διαστάσεις του σκανδάλου, ο Μπλάτερ δέχεται ασφυκτικές πιέσεις για να αποχωρήσει άμεσα από την προεδρία της FIFA.

Υπενθυμίζεται ότι, ο πρίγκιπας Αλί μπιν Αλ Χουσείν ήταν ο αντίπαλος του Μπλάτερ στις εκλογές της FIFA, την περασμένη Παρασκευή, αλλά αποσύρθηκε πριν την τελική ψηφοφορία βλέποντας ότι δεν είχε ελπίδες απέναντι στον Ελβετό και μέχρι τώρα άφθαρτο Μπλάτερ.

Στο μεταξύ, ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA και κεντρικό πρόσωπο στο σκάνδαλο διαφθοράς, Τζακ Γουόρνερ, δήλωσε έτοιμος να πει την πάσα αλήθεια αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και ονόματα εκφράζοντας φόβους και για τη ζωή του.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του ο Γουόρνερ, απείλησε να αποκαλύψει όλα όσα ξέρει. «Δεν θα κρατήσω άλλο πια μυστικά, ούτε θα είμαι πια αυτός που θα πληρώσει τα πάντα. Φοβάμαι για τη ζωή μου», είπε με δραματικό τόνο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.