Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Αφιέρωμα της FIFA στον Παπασταθόπουλο!

32

Αφιέρωμα στο Σωκράτη Παπασταθόπουλο φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της η FIFA, για τον οποίο μιλάει με άκρως κολακευτικά σχόλια ο προπονητής του στη Ντόρτμουντ, Γιούνγκερ Κλοπ.

Ο τίτλος του αφιερώματος είναι: «Ποτέ δεν ήταν τόσο πολύτιμος όσο τώρα για τη Ντόρτμουντ», ενώ επισημαίνεται ακόμη πως η έλλειψη επιλογών στην άμυνα «χάρισαν» θέση βασικού στο διεθνή στόπερ.

«Απλά αυτό που κάνει ο Σωκράτης στην άμυνα είναι φανταστικό», δηλώνει ο συμπαίκτης του, Ματς Χούμελς, ενώ ο Κλοπ συμπληρώνει: «Είναι εξαιρετικός. Η κυριαρχία του στην άμυνα είναι κάτι μοναδικό», ενώ σχολιάζει με χιούμορ το πόσο λιγομίλητος είναι ο Έλληνας παίκτης: «Νομίζαμε πως δεν μιλούσε καθόλου γερμανικά. Τελικά ανακαλύψαμε ότι γνωρίζει λίγα».

Γίνεται αναφορά στις εμφανίσεις του με την εθνική Ελλάδας, αλλά και με την ΑΕΚ, ενώ για το πέρασμά του στη Μίλαν τονίζεται πως είχε την ατυχία να…πέσει πάνω στους Τιάγκο Σίλβα και Νέστα.

Επίσης γίνεται λόγος για τη μεταγραφή του από τη Τζένοα, που κόστισε 9.5 εκ. ευρώ, καθώς και η πρόθεση της Ντόρτμουντ να μην τον πουλήσει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.