Ειδησεογραφικό site

Φέρνει Παππά για επικοινωνιακό… ευχέλαιο

317

Προβληματισμός επικρατεί στο Μαξίμου και για τις επιδόσεις του διδύμου Τζανακόπουλου – Καρτερού που έχει οδηγήσει την κυβέρνηση σε ένα διαρκές επικοινωνιακό Βατερλό. Όπως έγκαιρα αποκάλυψε το «Καρφί», ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τον Νίκο Παππά προκειμένου να συμβάλει στη διαχείριση της κρίσης. Με καθυστέρηση ο Αλέξης Τσίπρας άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι οι σταλινικές μέθοδοι του Καρτερού και του Τζανακόπουλου οδήγησαν την κυβέρνηση σε καθεστώς απομόνωσης. Ακόμα και φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ έντυπα ή κανάλια άρχισαν να σφυροκοπούν την κυβέρνηση με τα Μέσα Ενημέρωσης. Το σενάριο επιστροφής του Νίκου Παππά στο Μαξίμου παίζει αλλά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, που έχει χειριστεί μυστικές αποστολές για λογαριασμό του καθεστώτος, αρνείται να μετακομίσει στο Δικαιοσύνης.

Θα γκρεμίσουν επώνυμο αυθαίρετο για τα μάτια του κόσμου

Σε μπούμερανγκ έχει καταλήξει για το Μαξίμου και το επικοινωνιακό κόλπο με την κατεδάφιση των αυθαιρέτων αφού αποδείχτηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που εμπόδιζαν την κατεδάφισή τους. Γι’ αυτό τώρα αναζητούν επιλεκτικά κάποια αυθαίρετα των οποίων οι ιδιοκτήτες τους είναι επώνυμοι, για να τα κατεδαφίσουν, ελπίζοντας ότι θα αλλάξουν την ατζέντα με το επικοινωνιακό σόου. Σύμφωνα πάντως με αρμόδιο παράγοντα που γνωρίζει πολύ καλά το ζήτημα της αυθαίρετης δόμησης, είναι αμφίβολο αν το επόμενο εξάμηνο γκρεμιστούν διακόσια με τριακόσια αυθαίρετα κτίσματα από τα 3.200 που προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τελευταία πράξη του δράματος στη ΔΕΘ

Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν για τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία του στη ΔΕΘ πυροδοτεί κύμα αντιδράσεων με την οργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης για το Μακεδονικό. Με δεδομένο ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές γκρέμισαν το κύρος του πρωθυπουργού, η εμφάνισή του στη ΔΕΘ παραπέμπει σε τελευταία πράξη του δράματος για μια κυβέρνηση που δεν μπορεί πλέον να σταθεί γιατί έχει κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον κόσμο και θεωρείται επικίνδυνη ακόμα και σε ζητήματα διαχείρισης στοιχειωδών κρίσεων.

Κάηκαν τα «πανηγυράκια»

Οι φωτιές έκαψαν και τα «πανηγυράκια» που σχεδίαζε το Μαξίμου για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Με το επιτόκιο των ελληνικών ομολόγων να έχει σκαρφαλώσει στο 4%, το κλίμα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι πανηγυρικό. Αναγκαστικά ο Αλέξης Τσίπρας προσγειώνεται στη σκληρή πραγματικότητα και το μόνο σίγουρο είναι ένα τηλεοπτικό διάγγελμα για να τονώσει το ηθικό του σκόρπιου στρατεύματος των ΣΥΡΙΖΑίων.

Σχέδιο απόδρασης

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι ο Αλέξης Τσίπρας κρατάει ως εφεδρεία το σχέδιο απόδρασης μέσω πρόωρων εκλογών. Μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και με οδηγό τα γκάλοπ που θα γίνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου, δεν αποκλείεται να στήσει κάλπες για να προλάβει την ολοκληρωτική διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογική συντριβή με ποσοστά που μπορεί να φτάσουν μέχρι και το 12% αν αποφασιστεί να πάει σε εκλογές τον Μάιο

Τα σχόλια είναι κλειστά.