Ειδησεογραφικό site

“Fashion for Life”: Η Μόδα στη μάχη για τη ζωή

84

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με ομάδα σχεδιαστριών μόδας και κοσμημάτων, αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (PIERCE-DEREE), διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση “Fashion for Life”, στο City Bar, του City Link στο Σύνταγμα, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι σχεδιάστριες: Ιωάννα Πιτσούνη, Φλώρενς Τοκατλιάν,  Christina P. Mallaki, Joy Κουμεντάκου, Χριστίνα Χαροκόπου που παρουσίασαν εκτός άλλων και ένα αντικείμενο, ειδικά σχεδιασμένο για την εκδήλωση.

 

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης δόθηκαν στη μονάδα ενώ η πώλησή /διάθεση των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων, θα συνεχιστεί για τους επόμενους έξι μήνες με σκοπό την στήριξη του έργου της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη».

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (PIERCE – DEREE).

 

To ‘‘Πρόσωπο’’ της σειράς Fashion for LIFE είναι η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία και φωτογραφήθηκε φορώντας τα ειδικά σχεδιασμένα αντικείμενα και ήταν στην παρουσίαση της σειράς, μαζί με το σύζυγό της, ηθοποιό, Αλέξανδρο Σταύρου.

 

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Τζένη Διαγούπη, Ελένη Καρακάση και Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Χρήστος Τεντόμας και ο τ. βουλευτής Ηλείας, Γιώργος Κοντογιάννης.

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες:

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.