Ειδησεογραφικό site

Φάρατζ: Καλοδεχούμενος ο Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία

411

«Μην μας κρίνετε από τις απειλές των Κόρμπιν και Καν», δήλωσε ο εκ των πρωτεργατών του δημοψηφίσματος για το Brexit, απευθυνόμενος στους Αμερικανούς πολίτες

Με «ανοιχτές αγκάλες» αναμένει στη Βρετανία τον Ντόναλντ Τραμπ ο εκ των πρωτεργατών του δημοψηφίσματος για το Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι «καλοδεχούμενος» στη Βρετανία.

Ο Βρετανός πρώην ευρωβουλευτής και πολιτικός, κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να μην κρίνουν  και κατακρίνουν το Νησί σύμφωνα με τις αρνητικές δηλώσεις του Τζέρεμι Κόρμπιν και του δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Καν, οι οποίοι «απειλούν» με μεγάλες κινητοποιήσεις ενόψει της επικείμενης επίσκεψης του Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία και της συνάντησής του με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε αργότερα στα μέλη του κόμματός του, ότι «στην πραγματικότητα είναι αλήθεια ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται το μήνυμα του Τραμπ και θα τον καλοδεχτεί στη Βρετανία».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε την τελευταία στιγμή το ταξίδι του στο Λονδίνο αυτόν το μήνα, το οποίο είχε προγραμματίσει με αφορμή τα εγκαίνια της νέας αμερικανικής πρεσβείας.

Ο Δήμαρχος Λονδίνου, Σαντίκ Καν, δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι καλοδεχούμενος στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, προκαλώντας θετικές και αρνητικές αντιδράσεις, ενώ απείλησε με διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.